Oficce iptal sorunu (Korkuyorum)

Keseren24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Microsoft Office deneme açtım iptal etmeyi unutmuşum 670 TL lik Microsoft Office 360 vermişler bana iptal ettirmiyo bana ücret ödemeden hesabımı silebilirmiyim onu da bilmiyorum zaten önemli ödevlerin var powerpointte bu borç sonsuza kadar devam ederim ederse de bana sıkıntı çıkarır mı bide bi seçenek daha var 20 TL ye Office kodu alıp ödemek yardımlarınızı bekliyorum

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Arkadaşlar ben Microsoft Office deneme açtım iptal etmeyi unutmuşum 670 TL lik Microsoft Office 360 vermişler bana iptal ettirmiyo bana ücret ödemeden hesabımı silebilirmiyim onu da bilmiyorum zaten önemli ödevlerin var powerpointte bu borç sonsuza kadar devam ederim ederse de bana sıkıntı çıkarır mı bide bi seçenek daha var 20 TL ye Office kodu alıp ödemek yardımlarınızı bekliyorum
Aslında direk iptal etme yöntemleri olması gerekiyor ekstra olarak özgür yazılım ve açık kaynak koldu,ücretsiz olan LibreOffice sizin işinizi görecektir.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
712
İptal etmediğin için kredi kartı ekliyse otomatik ücret alır büyük ihtimalle.

Keseren24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bi uygulama şart değil şuan yeterli 670 TL gitsin istemediğim halde kitlediler bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

İninal kullanıyorum alamıyor para iptal olur mu otomatik

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Başka bi uygulama şart değil şuan yeterli 670 TL gitsin istemediğim halde kitlediler bana

İninal kullanıyorum alamıyor para iptal olur mu otwmatil
Hayır benim önerdiğim program tamamen ücretsiz ondan demiştim,programı aldığınız yerden iptal işlemi yapabilmeniz gerekiyor aslında.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431

İninal kullanıyorum alamıyor para iptal olur mu otomatik
Paranız yoksa zaten üyeliğiniz yenileyemeyecektir,bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Keseren24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İptal etmeye çalıştığında beni geri gönderiyor ya da ödeme işlemi yapmadan kabul etmiyor

Artık parasını ödemişsiniz. 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz.
Parasını ödemedim ininal ile aldım içinde para yok

Paranız yoksa zaten üyeliğiniz yenileyemeyecektir,bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yenilenme diği zaman 607 TL gidermi

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Tamam ininale atılan tüm paralar oraya gidecek.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
İptal etmeye çalıştığında beni geri gönderiyor ya da ödeme işlemi yapmadan kabul etmiyor

Parasını ödemedim ininal ile aldım içinde para yok
Paranız yoksa üyelik için sizin kartınızdan para çekmeye çalışırken hata verecektir,bundan sonra birkaç kere daha çekmeyi deneyecektir ve parayı çekemediği için sizin üyeliğiniz otomatik olarak iptal olacaktır.

Keseren24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam ininale atılan tüm paralar oraya gidecek.
Başka inialım var

Paranız yoksa üyelik için sizin kartınızdan para çekmeye çalışırken hata verecektir,bundan sonra birkaç kere daha çekmeyi deneyecektir ve parayı çekemediği için sizin üyeliğiniz otomatik olarak
Biliyorum ama benim nerdeyse 1 ay oldu ve iptal edemdim o yüzden biraşz telaşlandım

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431

Keseren24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ki sanal değil fiziki kart bu arada

tamerdanic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Kardeşim Dediğinin Benzerini Bende Yapmıştım Yanlışlıkla İptal Talebinde Bulunmuştum veya Kartı boş bırakmıştım otomatik iptal olmuştu korkulacak bir şey yok iyi günler dilerim :)

tamerdanic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Microsoft aboneliğinizi iptal etmek için​

1. Hizmetler & abonelikleri 'ne gidin ve aboneliğinizi satın alırken kullandığınız Microsoft hesabıyla oturum açın.
  2. Aboneliğinizi bulun ve Yönet'i seçin. Yönet yerine Yinelenen ödemeyi aç seçeneğini görürseniz Sorun Giderme bölümüne geçin. Aksi takdirde 3. adıma geçin.
  3. Sonraki sayfada, aboneliğinizin türüne bağlı olarak İptal Et ‘i ya da Yükselt veya İptal Et'i seçin.
  4. İptal işlemine devam etmek için sayfadaki yönergeleri izleyin.

Bak Hatta Biri Burda Destek Yazmış Olabiliyor Böyle Şeyler Abonelik İptali ve Otomatik Yenilenmeyi Kapatma - Microsoft Topluluğu Kolay Gelsin :) Sakın Kormayın Çözüm Üretin Arkadaşlar Yaptınız İşlerden Korkarsanız Sonucu Daha Kötü Olur :) İyi Günler Dilerim

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Libre Ofis varken, korkman anlamsız.