Office'i farklı bilgisayara kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan algea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Office 2010 Professional programımı başka bir bilgisayara kurmak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Bildiğim kadarıyla kutu başına lisans olduğu için yazılımı bir başka bilgisayara lisansı aktarılır diye biliyorum. Yeni bilgisayar alacağımdan ne gibi aşamalar gergektiğini kısaca yazabilirmisiniz. Microsoft Müşteri hizmetleri aranıyor mu internet yolu ile aldığımdan fatura nosu vs yok ne gibi güvenlik soruları soruyorlar vb.
Şimdiden teşekürler

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Pro sürümünde lisansı geri al veya aktar gibi seçenekler mevcutmu bilmiyorum ama yoksa da sorun değil sen office 2010 prog. diğer pc'ne kur, etkinleştirme oto. olarak yapacaktır menü altında yardım menüsünden görebilirsin etkinleşip etkinleşmediğini, etkinleşmemiş ise etkinleştirmeye çalış olmuyor ise 0800 211 3939 nolu tel. ara yönergeler sayesinde ürününü kolayca etkinleştireceksin. Bu arada microsoft müşteri hizmetleri alt yapısını dahada geliştirdi artık, fatura bilgisi falan istemiyorlar artık zaten lisanslar belli ona göre sistem sana aktivasyon kodu oluşturuyor, işlemler kısaca böyle rahat ol.