Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ofis 2013'ü kurarken "hata ile karşılaşıldı" mesajı alıyorum sonra kapat'a tıkladıktan sonra bu pencere çıkıyor. sebebini bilen arkadaş var mı acaba?
-Windows 8-
Iyi gunler
Yeni konu başlığı açamadığımdan buradan yazıyorum.
Windows 8 yuklu yeni bir HP laptop edinmis bulunuyorum.
internet servisini superonline den almaktayım ve 1998 dan beri superonline.com uzantılı mail adresim var. ve bugüne kadar tüm windows ve office versiyonlarında superonline tarafından aiağıda verilen POP3 ayarlarını uygulayarak sorunsuz bir şekilde epostalarımı aldım ve gönderdim.
incoming server : mail.superonline.com
outgoing: smtp.superonline.com
incoming server POP3 110
Outgoing server SMTP 587
Bu güne kadar devamlı olarak saklayarak yeni pc lere aktardığım ve devam ettirmek istediğim bayağı yüklü bir 'database' (outlook.pst) im var.
Eski PC (HP 9400 laptop)de halen Windows 7 ve MS Office 2010 yuklu olup OUTLOOK 2010 u sorunsuz kullaniyor ve Kaymak.org ve superonline.com uzantili e postalarimi sorunsuz alip gonderebiliyorum.
Yeni PC (Yine HP pavillion G7 laptop) Windows 8.1 64bit, MS Office 2013 altında Outlook u ayni spesifikasyonlarla yukledim Ancak test mesajlarini gondermekle birlikte incoming server hata vererek e postaların alınmasına olanak vermiyor.
Aynı anda windows mailde aynı spesifikasyonları yüklediğimde incoming prt ayarı 110 yerine 143 uygulandığında e postaları sorunsuz aldım. Ancak windows mailde outlook.pst yi yükleyemediğim için Outlooku kullanmak zorunda olduğumdan, Office Outlookta aynı değişikliği yapmama rağmen (110 u 143 olarak değiştirdim) Ama gene aynı incoming server hatası veriyor.
Birkac kez telefon ile Superonline teknik servisi ile gorustum. Outlook u tekrar yuklememi bildirdiler. Bir cok kez tum office programini silerek tum profil ve outlook baglantilarini yok ederek yeniden yukledim ancak sorunum halen devam etmekte.
1- Outlook konusunda incoming port ayarının veya
2- windiws mail deoutlook.pst bağlantısının yapılması konusunda
Yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.
Tesekkurlerimle
Arkadaşlar benim de bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim Office 2013 yükledim word ve diğerleri sıkıntısız çalışıyor lakin excel açtığım zaman aşağıdaki gibi hata alıyorum Bilgisi olan lütfen bana Bir yardım etsin
Hayır sorunum kurulum değil resimleri paylaştım bakarsanız eğer böyle bir hata alıyorum kapat deyince kullanıyorum exceli ama böyle kullanmak istemiyorum