Office 2013 kurulum hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gynx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gynx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
jq3gt.jpg

ofis 2013'ü kurarken "hata ile karşılaşıldı" mesajı alıyorum sonra kapat'a tıkladıktan sonra bu pencere çıkıyor. sebebini bilen arkadaş var mı acaba?
-Windows 8-

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
zannderim uyumsuzluktan dolayı yapıyor yani win 8 uyumlu değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben arkadaşın bilg. yükledim çalıştı onunki de win8. anlamadım gitti.
-fixit programı çalışmıyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ardaşın bilg. yükledim açıldı onunki de win 8. ofisi manuel olarak da kaldırdım yine olmadı, fixit programı zaten çalışmadı.. sorun ne anlamadım..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşın bilg. yükledim çalıştı onunki de win8. fixit programı da çalışmıyor.. sorun ne anlamadım gitti..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:aynı sorunu bende yaşadım malesef olmadı

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işletim sistemleri uyumlu olduğuna baktınız mı? işletim sistemi 32 bit, program 64 bit olursa çakışma olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler benimki win7 benimkide kurulmuyor ne yapacağım uyumluluğuda ayarladım ama sonuç yok

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende bu hatayi aliyordun. PC'ye format attim. Cozuldu ;) Format atmadan once her yolu denedim bu hatayi verdi.

tkaymak

Uninhibited dating, no boundaries
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Iyi gunler
Yeni konu başlığı açamadığımdan buradan yazıyorum.
Windows 8 yuklu yeni bir HP laptop edinmis bulunuyorum.
internet servisini superonline den almaktayım ve 1998 dan beri superonline.com uzantılı mail adresim var. ve bugüne kadar tüm windows ve office versiyonlarında superonline tarafından aiağıda verilen POP3 ayarlarını uygulayarak sorunsuz bir şekilde epostalarımı aldım ve gönderdim.

incoming server : mail.superonline.com
outgoing: smtp.superonline.com
incoming server POP3 110
Outgoing server SMTP 587

Bu güne kadar devamlı olarak saklayarak yeni pc lere aktardığım ve devam ettirmek istediğim bayağı yüklü bir 'database' (outlook.pst) im var.

Eski PC (HP 9400 laptop)de halen Windows 7 ve MS Office 2010 yuklu olup OUTLOOK 2010 u sorunsuz kullaniyor ve Kaymak.org ve superonline.com uzantili e postalarimi sorunsuz alip gonderebiliyorum.

Yeni PC (Yine HP pavillion G7 laptop) Windows 8.1 64bit, MS Office 2013 altında Outlook u ayni spesifikasyonlarla yukledim Ancak test mesajlarini gondermekle birlikte incoming server hata vererek e postaların alınmasına olanak vermiyor.
Aynı anda windows mailde aynı spesifikasyonları yüklediğimde incoming prt ayarı 110 yerine 143 uygulandığında e postaları sorunsuz aldım. Ancak windows mailde outlook.pst yi yükleyemediğim için Outlooku kullanmak zorunda olduğumdan, Office Outlookta aynı değişikliği yapmama rağmen (110 u 143 olarak değiştirdim) Ama gene aynı incoming server hatası veriyor.
Birkac kez telefon ile Superonline teknik servisi ile gorustum. Outlook u tekrar yuklememi bildirdiler. Bir cok kez tum office programini silerek tum profil ve outlook baglantilarini yok ederek yeniden yukledim ancak sorunum halen devam etmekte.
1- Outlook konusunda incoming port ayarının veya
2- windiws mail deoutlook.pst bağlantısının yapılması konusunda
Yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.
Tesekkurlerimle

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Beklediğiniz zaman kurulum tamamlanmıyor mu?

pinauna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır sorunum kurulum değil resimleri paylaştım bakarsanız eğer böyle bir hata alıyorum kapat deyince kullanıyorum exceli ama böyle kullanmak istemiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yokmu Yardım edecek birileri ?