Office 2010 Word sorunu

tuavanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2010 kurduğumda Word hariç hepsi kusursuz çalışıyor ancak Word açılırken sorun veriyor. Güvenli modda aç desem bile, genellikle onu dahi açmıyor. Office'yi birçok defa kaldırıp tekrar yükledim, başka başka sitelerden indirdim kurdum ama yine olmadı. Forumda gördüğüm Fixit'i de denedim yine olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
23qp1.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu ne iştir arkadaş kaç gündür office'den illallah çekiyor millet.

Office yazılımını tam kaldırmış olduğunu anlamak için microsoftun şu linkteki fix it yazılımını kullan ondan sonra hangisini istersen kurarsın

link: http://support.microsoft.com/kb/971179

linki açınca 2007 Microsoft Office sistemini Program Ekle veya Kaldır veya Programlar ve Özellikler aracılığıyla kaldıramadığınızı doğrulayın

yazısı altındaki fix it yazılımını çalıştır ve bitene kadar bekle otomatik temizleyecektir. :)

Şu mesajımdaki office bilgisayarda ne kadar parçalı halde office varsa temizliyor bunu mu kullandın? Eğer bu değilse bunu kur işlemler bittikten sonra reset atıp office tekrar kur bakalım.

tuavanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hep denedim, kaldırdım o programı yaptım reset attım. Reset attım office kurdum falan ama yine de olmuyor. Ya işin garibi yeni kuruyorum Word'u açtığımda 'Son kullanıldığında düzgün kapatılamadı' diyor. Daha önce kurulu değildi, yeni kurdum seni :)
23rbt.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Arama kısmına winword.exe yazıp dosyayı bul dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır denedinmi?

--- Mesaj Güncellendi ---

Antivirüs olarak mcafee kullanıyorsan kaldır sonra office kur düzelmediyse tekrar kurarsın.

tuavanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
winword.exe bulamadım :S
antivirüsleri kaldırıp tekrar denedim, sorun hala devam ediyor.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Pc ye format at..
>>Office i tekrar kur çalışır..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Adam format atsaydı gelip buraya konu açmazdı zaten.:D Haxball oynayamasa format at diyecekler. :D

tuavanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dgncn sağol =)
Word hariç diğerleri kusursuz çalışınca, belki küçük bir şeydir; hemen düzelebilir umuduyla yazdım :)) Aklınıza gelen başka çözüm yok mu, format şart mı yani :(

gülden öztürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,windows ve office 2007 kurmak için ne yapmalıyım? kendinizi üniversiteli beni de ortaokul gibi düşünün :))....üniversite bitirdim ama şu bilgisayara dünyasında hiçbişey beceremedim :((...öğretmenim ve her gün pdf,ppt,windows ,word işte neyse onları açıp,bir dolu bilgiye ulaşmak zorundayım..okuldaki bilgisayarım tık tık hemen açıyor fakat bana evdeki kendi laptopumda kurmam lazım....acil yardım lütfen