Curuk elma
Asistan
Bugün kimse bişeyler yazmıyor çok sıkıldım birisi bişey yazsada sohbet etsek hadi bu konunun altında biraz sohbet edelim
Bugün biraz daha fazlaForum çok sakin son zamanlarda.
Sıkıntıdan oldum kimse bişey sormuyor ruh gibiyimForum çok sakin son zamanlarda.
hangi konuda ne sorulmasını istiyorsun?Bugün biraz daha fazla
--- Gönderi Güncellendi ---
Sıkıntıdan oldum kimse bişey sormuyor ruh gibiyim
Valla hiç farketmez ne olursa olsun amaç biraz sohbet etmekhangi konuda ne sorulmasını istiyorsun?
Yok ama sorarsan belki cevaplaya bilirimÇoğu kişi tatilde şimdi pek zaman ayıramıyorlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada aranızda s6 veya s7 edge kullanan varmı bir şey sorcam
Bugün kimse bişeyler yazmıyor çok sıkıldım birisi bişey yazsada sohbet etsek hadi bu konunun altında biraz sohbet edelim
Bilmiyordum öğrenmiş oldum ☺Bunun icin konu dışı isimli bir bölümümüz var biliyorsun değil mi ?
Yok ama sorarsan belki cevaplaya bilirim
Bilmiyordum öğrenmiş oldum [emoji5]
Teşekkür ederim huysuz şirin ☺☺☺O zaman ilk forum kurallarından başlayabilirsin incelemeye hem sıkıntın gider sonrada foruma bir bak bakalım yardımcı olabileceğin hangi bölümler var tek konu telefon değil.
Aynen öyle özellikle biri ile bu forumda samimi olmaya çalışıldığı zaman yadırgamaya alay etmeye başlıyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla böyle. O yüzden ben de bu forumda çok aktif değilim aktif olmak da içimden gelmiyor.Sadece burada geçerli değil, bayram var sonuçta. Ama genel olarak da bu forum çok durgun.
Technopat' da dil ve içerik konusunda çok dikkat edildiği için çoğunlukla seviyeli kişiler orada toplanmış halde.
Minecraft Türk gibi bir forumda ise, özellikle 2014 civarı yıllar, içerik ve dil olarak çok serbest konular açılıyordu. O da başka bir kitle topladı.
Bu forumun resmiyet-samimiyet dengesini halen kuramadım. Tam ortada gibi gözüküyor, kafa dengi insan da pek yok. Bu yüzden diye tahmin ediyorum.
bugün bayram sıkılmak yokkardeşş