Off çok sıkıldım

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Bugün kimse bişeyler yazmıyor çok sıkıldım birisi bişey yazsada sohbet etsek hadi bu konunun altında biraz sohbet edelim

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Çoğu kişi tatilde şimdi pek zaman ayıramıyorlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada aranızda s6 veya s7 edge kullanan varmı bir şey sorcam

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yok ama sorarsan belki cevaplaya bilirim

Ben 2019 yılında telefon alıcağımda Galaxy S7 üzerinden mantık yürütmek gerekirsek Android Oreo Güncellemesi gelse Yeni sıfır bir s7 modeline Herhangi bir performans kaybı yaşanırmı ömrü kısalırmı buna göre çünkü 2019 yılında Ya S9 alıcam ya da Note 8

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
O zaman ilk forum kurallarından başlayabilirsin incelemeye hem sıkıntın gider sonrada foruma bir bak bakalım yardımcı olabileceğin hangi bölümler var tek konu telefon değil.
Teşekkür ederim huysuz şirin ☺☺☺

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
faceebokta arkadaş önerileri nasıl kapatılıyor?bilen varmı?

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Forum bomboş.
Moderatörlerin her konuda yetkisi olmaması saçmalık. @Mrtaltg in yetkisi yok diye konuyu taşıyamıyor. Burası ile ilgilenen moderatörler çok aktif değil.

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Sadece burada geçerli değil, bayram var sonuçta. Ama genel olarak da bu forum çok durgun.

Technopat' da dil ve içerik konusunda çok dikkat edildiği için çoğunlukla seviyeli kişiler orada toplanmış halde.
Minecraft Türk gibi bir forumda ise, özellikle 2014 civarı yıllar, içerik ve dil olarak çok serbest konular açılıyordu. O da başka bir kitle topladı.
Bu forumun resmiyet-samimiyet dengesini halen kuramadım. Tam ortada gibi gözüküyor, kafa dengi insan da pek yok. Bu yüzden diye tahmin ediyorum.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Sadece burada geçerli değil, bayram var sonuçta. Ama genel olarak da bu forum çok durgun.

Technopat' da dil ve içerik konusunda çok dikkat edildiği için çoğunlukla seviyeli kişiler orada toplanmış halde.
Minecraft Türk gibi bir forumda ise, özellikle 2014 civarı yıllar, içerik ve dil olarak çok serbest konular açılıyordu. O da başka bir kitle topladı.
Bu forumun resmiyet-samimiyet dengesini halen kuramadım. Tam ortada gibi gözüküyor, kafa dengi insan da pek yok. Bu yüzden diye tahmin ediyorum.
Aynen öyle özellikle biri ile bu forumda samimi olmaya çalışıldığı zaman yadırgamaya alay etmeye başlıyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla böyle. O yüzden ben de bu forumda çok aktif değilim aktif olmak da içimden gelmiyor.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
bir ara sdn cafe mi ne vardı orada güzel muhabbet dönüyordu onun gibi birşey olsa güzel olurdu söyle rahatla da fena değil ama .