Odamda gülme sesi geldi ama kimse yok

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Ben de 9 yaşımda bir gece evde yalnızken "Arda" diye bir ses duyduğumu sanmıştım. Sonra dışarı kaçmıştım anahtarı da evde unutmuştum annemin gelmesini karanlıkta beklemek daha zormuş.
Ben niye bunu anlattım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hah, bir tane daha geldi aklıma bunda o kadar korkmamıştım ama neden olduğuna da anlam verememiştim. Olay: uyurken odamdaki inik balonun patlaması! Tamam biraz korkmuş olabilirim?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Arkadaşlar konu troll değil ben oradaki kapatmaya korktukları ışığım cevap yazmamalarının sebebi gelen cine çay koymaya gittiler birazdan çay bitince halay çekiceklermiş

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
Başınıza gelmediği için gülüyorsunuz ama bu benimde başıma geldi. Hatta benle konuşuyorlardı adımı falan söylemişlerdi. Bu da gece gerçekleşti ayrıca. Daha sonra karanlıkta sandalyeye baktım biri bana bakıyordu ışığı açtım meğersem hırkaymış. Sonra hırkayı hediye ettim error fixed.

Mr.E

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Merhabalar uykum kaçtı ve lambayı bile kapatamıyorum şuan saat 02:37 bundan 20dk önce yatağa girdim ve odanın köşesin de sanki karga gülmüş gibi bir gülme sesi geldi bildiğiniz karga ses tonu ile gûldü ve duvarda yankı yaptı dışarda kimse de yok komşulardan ses yok ki zaten evin için de yankılandı yanımda kardeşim de var oda çok korktu bunun sebebi ney olabilir ki ?
Ya vesvese mesela bende nefes alamıyorum ama dua okuyunca hoppala rüyalar kızlar vesvese knk kulak asma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başınıza gelmediği için gülüyorsunuz ama bu benimde başıma geldi. Hatta benle konuşuyorlardı adımı falan söylemişlerdi. Bu da gece gerçekleşti ayrıca. Daha sonra karanlıkta sandalyeye baktım biri bana bakıyordu ışığı açtım meğersem hırkaymış. Sonra hırkayı hediye ettim error fixed.
Belkide şizofrenlik vardır (şaka değil)

aimlox58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar uykum kaçtı ve lambayı bile kapatamıyorum şuan saat 02:37 bundan 20dk önce yatağa girdim ve odanın köşesin de sanki karga gülmüş gibi bir gülme sesi geldi bildiğiniz karga ses tonu ile gûldü ve duvarda yankı yaptı dışarda kimse de yok komşulardan ses yok ki zaten evin için de yankılandı yanımda kardeşim de var oda çok korktu bunun sebebi ney olabilir ki ?
33 kez Elhamdürillah 33 kez Subhanallah 34 kez Allahu Ekber de, 10 kere Tevekkeltü alellah, 10 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku, onuncusunda hil aliyyil azim ellezi la ilahe illahu de. Son olarak da Amenerrasulü oku. Hiçbir kötü rüya görmüyorum artık ve senin de böyle korkuların geçer. Dalga geçmiyorum 4 gündür okuyorum ve güzel güzel uyanıyorum. Sana da öneririm.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
33 kez Elhamdürillah 33 kez Subhanallah 34 kez Allahu Ekber de, 10 kere Tevekkeltü alellah, 10 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku, onuncusunda hil aliyyil azim ellezi la ilahe illahu de. Son olarak da Amenerrasulü oku. Hiçbir kötü rüya görmüyorum artık ve senin de böyle korkuların geçer. Dalga geçmiyorum 4 gündür okuyorum ve güzel güzel uyanıyorum. Sana da öneririm.
geri çevrimci olmayacak gibi uyurken ölmüş bile olabilir

Soettie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
besmele çekmeye başlayabilirsin :D

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Başka aklıma gelecek son şey şu üst ya da alt komşu çok sesli bir şekilde hunharca gülmüş olması eğer evin ses yalıtımı az ise. :D

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Şimdi aklıma yine bir şey geldi. Kur'an kursundayken bi' çocuk "Dedem bana dua öğretti, okuyayım mı?" demişti, ben de "Oku bakalım." demiştim. Çocuk euzü besmele çekmişti, ben de "Aferin o seni şeytandan koruyor bak." deyince "Sen de öğren o zaman." demişti? Çocuk iman power mı yaptı thug life mı anlamadım.