crazyboys90001
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
şöyle SDN ye göz attıktan sonra televizyonu açayım dedim.bastım power tuşuna karşıma obama Türkiyede yazısı.neyse hemen bir üstteki kanala geçtim yine obama türkiyede yazısı.sonra tekrar bir üst kanala geçtim yine aynı yazı.kendi kendime hemen düşündüm..ulan televizyon mu bozuk
? hep aynı kanal gösteriyor dedim.sonra anladım ki şu obama gelmiş türkiyeye..neyse tüm yerli kanallar obama geldi haberini canlı canlı gösteriyorken aklıma birden CNN nin america kanalına zaplamak geldi.neyse zapladımi yuh!o da ne...talk show.Amerikanın bir numaralı haber kanalı CNN nin bile umrunda değil...neyse haberleri izlemeye devam ettim.ulan o uçak ne öyle..oturtuğumuz apartmanın neredeyse 3.5 katı.uçağın önünde simsiyah gözlüklü adamlar arkasında simsiyah adamlar..çıkış kapısında 3-4 tane aynı tip araba..jammer dedikleri chipler.2-3 tane helikopter..İMRENDİM.niye? keşke bizim başkanımızda böyle korunsa.(tayyip,baykal,bahçeli)kim olursa olsun...hak etmiyormuyuz...daha 80 sene önce fransaya,ingiltereye,avustralya ya ders veren türkiye bence hakediyor diye bilirim..ne diyim ..içimden geldi yazdım.