• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Obama TÜRKİYE'de

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
şöyle SDN ye göz attıktan sonra televizyonu açayım dedim.bastım power tuşuna karşıma obama Türkiyede yazısı.neyse hemen bir üstteki kanala geçtim yine obama türkiyede yazısı.sonra tekrar bir üst kanala geçtim yine aynı yazı.kendi kendime hemen düşündüm..ulan televizyon mu bozuk:innocent:? hep aynı kanal gösteriyor dedim.sonra anladım ki şu obama gelmiş türkiyeye..neyse tüm yerli kanallar obama geldi haberini canlı canlı gösteriyorken aklıma birden CNN nin america kanalına zaplamak geldi.neyse zapladımi yuh!o da ne...talk show.Amerikanın bir numaralı haber kanalı CNN nin bile umrunda değil...neyse haberleri izlemeye devam ettim.ulan o uçak ne öyle..oturtuğumuz apartmanın neredeyse 3.5 katı.uçağın önünde simsiyah gözlüklü adamlar arkasında simsiyah adamlar..çıkış kapısında 3-4 tane aynı tip araba..jammer dedikleri chipler.2-3 tane helikopter..İMRENDİM.niye? keşke bizim başkanımızda böyle korunsa.(tayyip,baykal,bahçeli)kim olursa olsun...hak etmiyormuyuz...daha 80 sene önce fransaya,ingiltereye,avustralya ya ders veren türkiye bence hakediyor diye bilirim..ne diyim ..içimden geldi yazdım.:)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu obamaya gıcık kapıyorum nedense uçağı düşsede kurtulsak..:)

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"kalk gidelim hamama, otur barack obama" demek istiyorum yeniden.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çok büyütüyoruz olayı Obama gelmiş ne olmuş yani..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bush'un gelmesinden iyidir :D

can_dostum1979

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kim olursa olsun, sonuçta amerikalı
ben amerikaya zaten karşıyım

Reaksiyon puanı
6
Bu başkan Amerika'nın kötü imajını iyiye doğru değiştirecek gibi duruyo ama hayırlısı bakalım. Bize Bushu aratmasında :)

gizli_özne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Obama gelmiş hoş gelmiş... Yakışıklı ve Karizmatik...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Obama Bush'u aratmaz bence, hoş gelmiş, safa gelmiş.