Nvidia Uygulaması Açılmıyor

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar 2-3 gündür şu uygulamayı açamıyorum. açmadığım halde kendi kendine hata veriyor açmaya çalıştığımda donuyor.bilgisayarı ilk aldığımdan beri zaten bu uygulama hep yavaştı bişeye basıyordum 7 sn. sonra açılıyodu.şimdi ben bu uygulamayı silip stesinden yüklersem bir sorun olur mu çünkü o uygulama kendiliğinden var performans,driver sorunu yaşar mıyım?
jzMV5r.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=387442]enocenes[/MENTION]

Ekran kartinin bu programa ihtiyaci yok, rahatlikla silebilirsin. Yaptigi sadece oyun ayarlari otomatik olarak optimize etmek ve sürücüyü güncellemek. Buna da gerek oldugunu düsünmüyorum.

Sürücüyü Nvidia sayfasindan rahatlikla indirip kurabilirsin.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ilk önce güncelleyeceğim sonra tekrar buraya gelirim

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bendede geçen ay böyle sorun oldu. 2.1.0 sürümünde böyle sorun kaynaklandı. Bende 2.1.0 dan bir önceki sürümü yükledim ve kendine geldi :)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
evet verdiğin güncel sürümü yükledim meğer benimki güncelmiş ama yinede hiç stabil değil,daha demin sürücülere bastım ve böyle oldu .anca programı geri yükleyince ekran normale dönüyor ama donma sorunu gitmiyor
X2Gk70.png

ardabrke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldırıp şuan ki en son sürümü yükleyin. Olmazsada dert etmeyin çok da birşeye yaramıyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kaldırıp şuan ki en son sürümü yükleyin. Olmazsada dert etmeyin çok da birşeye yaramıyor.

Oyunlarda kaç FPS aldığınızı gösteriyor, oyun içi video kaydı yapabiliyor, oyun optimizasyonu da cabası. Gerçekten hiç işe yaramıyor :)

ardabrke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda kaç FPS aldığınızı gösteriyor, oyun içi video kaydı yapabiliyor, oyun optimizasyonu da cabası. Gerçekten hiç işe yaramıyor :)
Olmazsa sonuçta ekran kartının performansında sıkıntı varmı yok. Bunu anlatmaya çalıştım. Tabiki de işe yarıyor ama olmazsa da sıkıntı olmayacağını belirttim haklısınız.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Olmazsa sonuçta ekran kartının performansında sıkıntı varmı yok. Bunu anlatmaya çalıştım. Tabiki de işe yarıyor ama olmazsa da sıkıntı olmayacağını belirttim haklısınız.
eyvallah peki uygulamayı denetim masasındanmı sileyim?