Nvidia N460GTX ekran kartımı bilgisayar birden görmemeye başladı.

sherro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba. Windows 7 64bit işletim sistemi kullanıyorum. Dün bilgisayarımın içini temizledim dikkatli bir şekilde önceki zamanlar da yaptığım gibi temizledim. Bütün bağlantıları yapıp bilgisayarı çalıştırdığımda kasanın çalışmasına karşılık ekrana görüntü gelmiyordu. Bütün bağlantıları kontrol ettim(ekran kartı slotu-güç girişleri ana kart girişleri) tekrar çalıştırdım yine aynı sonuç aldım. Ekran kartına güç gelmesine rağmen ne bilgisayarı çalıştırabiliyorum nede bilgisayarım ekran kartını görüyor. Mönitörü onboard ekran kartına bağlayıp çalıştırdığımda ise ekran kartını görmüyor. Driver'ı yükleyip kurmaya çalıştığımda böyle bir donanım bulunamadı diye hata verip kurulum kapatılır. Bilgisayara format attım belki düzelir diye ama yine olmadı. İnternette bakmadığım site kalmadı söylenenlerin çoğunu yaptım ama yine sonuç alamadım.

Bilgisayarımın özellikleri:
Yurtdışından hazır aldım: Gateway FX4710 modeli
Ana kartı: Foxconn modelini bilmiyorum
Ekran kartı: Msi Nvidia chipsetli N460GTX
Ram: 6gb DDR2
İşletim Sistemi: Windows7 64 bit
Mönitör: Samsung 22" SyncMaster 2232BWplus

Lütfen yardım edin :(...

sherro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edebilecek bir kişi bile yok mu?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
ekran kartın sökülü halde onboardda takılı iken monitör açılmıor ise bios içinde onboard normalde enable olmalıdır siz bios ayarlarını default ayarlara çekip F10 yes deyip çıkın onboard aktif olacaktır bir de böyle deneyin çözüm olmuyor ise ekran kartını başka bir pc de deneyin!!

sherro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar hava olsun diye Yok Doçent Profesör ünvanları koymuşsunuz ama aslında kuru gürültüden başka bir çacık değilsiniz. Hesabımı siliyorum. Böyle seviyesiz ve kendini ciddi gösteren başka bir site yoktur eminim...

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ekran kartın sökülü halde onboardda takılı iken monitör açılmıor ise bios içinde onboard normalde enable olmalıdır siz bios ayarlarını default ayarlara çekip F10 yes deyip çıkın onboard aktif olacaktır bir de böyle deneyin çözüm olmuyor ise ekran kartını başka bir pc de deneyin!!

+1 de benden.

Sen arkadaşın dediğini yaptınmı ki böyle bir kanıya vardın?
Muhtemelen de bundan.

sana byby diyorum.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
O kadar hava olsun diye Yok Doçent Profesör ünvanları koymuşsunuz ama aslında kuru gürültüden başka bir çacık değilsiniz. Hesabımı siliyorum. Böyle seviyesiz ve kendini ciddi gösteren başka bir site yoktur eminim...
herkesin her konuya ve her zaman cevap beklemesi yanlış olur,forum işi gönül işidir herzaman online olunamıyor günlük hayatlar akıp gidiyor sen kısa sürede çocuk olsun istiyorsun ama olmaz ne yazık ki hesabını silmen senin zararına olur ben bir çok foruma üyeyim bazılarına 1 kere girmişliğim vardır bazılarında resmen yatar kalkarım bilgi herzaman bulunamayan kıymetli bir şey en ufak kırıntısını bile yakalamak çok önemli sırf okurum bazen cevaplara bakarım öğrenebileceğim ve mantığıma uyan şeyleri yakalarım ,umarım anlatmak istediğimi kavrayabilmişsindir ,

saygılarla.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sana sadece gülüyorum, babanın oğluyuz ya sen yazdığında 10 sn sonra cevap yazacağız. Sormuşsan ve yardıma ihtiyacın varsa bekleyeceksin burada çözülmeyen sorun yoktur.