Nvidia Kart İle Oyunlar Başlamıyor

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar herhangi bir oyuna sağ tıklayıp Nvidia kart ile başlaması komutunu verdiğimde ekran anlık gidip geliyor ama oyun başlamıyor. Farklı oyunlarda denedim, olmadı. Dün böyle bir sorunum yoktu. Neden olmuş olabilir?

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar herhangi bir oyuna sağ tıklayıp Nvidia kart ile başlaması komutunu verdiğimde ekran anlık gidip geliyor ama oyun başlamıyor. Farklı oyunlarda denedim, olmadı. Dün böyle bir sorunum yoktu. Neden olmuş olabilir?
Onboardı devre dışı bırakın 2 grafik arabiriminin arasındaki tartışma kapansın :)
Böyle nvidia gpusunu kullanırsın zaten onboardın san abir katkı sağlayacağını zannetmiyorum .

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yani normalde laptopta internette vs gezinirken onboard devrede olması daha iyi değil mi? Sürekli o kartı kullanmak yormaz mı? Çok fazla anlamadığım için soruyorum, ben böyle düşünüyordum.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Nvidia denetim masasını indirin. Masaüstüne sağ tıklayın. Oradan istediğiniz uygulamaları Harici Grafik Kartıyla açı seçin. Sağ tıklayıp açmanıza gerek kalmayacaktır.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Nvidia denetim masasını indirin. Masaüstüne sağ tıklayın. Oradan istediğiniz uygulamaları Harici Grafik Kartıyla açı seçin. Sağ tıklayıp açmanıza gerek kalmayacaktır.
Var zaten bilgisayarda. Sanırım çözüldü sorun. Oyun entegre kart ile başlasa sol üstte Nvidia Fps sayacı çıkmaz değil mi?