Nvidia gt335m pes 2011 sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gs_kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ekran kartım nvidia geforce gt335m 1gb.fakat pes 2011 de en yüksek 1280x720.onda da görüntü kötü.bi sürü driver güncellemesi denedim.nvidia nın sitesinden kendi işletim sistemimle ekran kartımı bile seçtim ama onda da hata verdi.sizce sorun nedir?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kurulumda hata yapmış olabilirsin yoksa ekran kartın iyi sil baştan yükle sonuç alırsın

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ekran kartını sildim ama baştan yüklemede sıkıntı çekiyorum nvidia nın sitesinden ekran kartımı işletim sistemini girdim fakat indirdiğim driver hata veriyo

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Başka oyunlarda sorun varmı

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yok bi ara nfs de sorun vardı şimdi onu da full özelliklerde oynayabiliyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Peki şuan oyunu açmak istediğinde ne ile karşılaşıyorsun

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sistem geri yükleme yaptım.ekran kartını da silmeyecem çok uğraştırıyo

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
ekran kartım nvidia geforce gt335m 1gb.fakat pes 2011 de en yüksek 1280x720.onda da görüntü kötü.bi sürü driver güncellemesi denedim.nvidia nın sitesinden kendi işletim sistemimle ekran kartımı bile seçtim ama onda da hata verdi.sizce sorun nedir?

aynı kart bende de var ne hatası alıyorsun ?
driver indirken sistemine uygun olanı indiriyorsun değil mi soruyor sana orada windows7 64bit 32 bit vs die

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
evet product type:geforce product series:geforce 300m series(notebook) product:Geforce GT 335M Operating system:Windows 7 64 Bit search dedikten sonra verde notebook release 260 die bi şey çıkıyo onu indirdim.kurarken bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı diyo...

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben zaten laptoplardan nefret ederim. Kişisel sebepler ve oyunlarda çaresiz kalmalarından dolayı. Geforce 335m maalesef verdiğiniz parayı hakedecek bir GPU değil. Geforce 8800'den bile daha kötü olduğunu söyleyebiliriz. Zaten 300m serisinin birincil amacı oyunlarda süper performans göstermek değil HD görüntülerde sorun çıkmaması.PES 2011 de ekran kartına çok yüklenecek bir oyun değil. Sorun çıkarmaması lazım aslında. Görüntü kötü derken neyi kastettiğiizi anlamadım.Başka bir makinede çok mu farklı gözüküyor. Mesela FIFA 2011 bütün makinelerde tiksindirici derecede kalitesiz görünüyor. Oyunun screenshotlarından çok mu farklı gözüküyor?

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oyun hem kasıyo hem de görüntü arkadaşın bilgisayardan çok kötüydü 1280x760 dan yukarısında grafik seçeneği yoktu.ama sorun halloldu.settings e sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştırda entegre grafik seçeneği varsayılandı.onu yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaptım sorun ortadan kalktı.1366X768 de açabiliyorum artık oyunu...ilgilenen herkese de çok teşekkür ederim...

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Settings tam olarak nerde kardeşim yanı nerden nasıl yaptın aynı sorun bende de var düşük kalitede oynayabılıyorum anlatırmısın banada ayrıntılı olarak

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamadım :S Şimdi bu linkler ne işe yarıcak tam olarak anlatabılırmısın ? :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
resim ekleyemedim bi dakka
adszayh.jpg

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anlamadım :S Şimdi bu linkler ne işe yarıcak tam olarak anlatabılırmısın ? :)

birinci en güncel sürücüleri automatik olarak seçecektir ve kurduğun zaman özel olarak seç sonra temiz kurulum işaretliyorsuz yani Nvidia windowsun kurmuş olduğu genel sürüçüler kaldır ve temiz kurum yapar.

ikinci link ise grafik kartının overclock yapabilirsin ama dereceyi dikkat ısınmasın yoksa kartın gider.En yüksek çözürnürlük kullanmasını müsade eder ve oyunlarda en yüksek seviyede müthiş bir görüntü veriyor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
settings dediğim PES 2011 in settings i sağ tıkla Grafik İşlemciyle Çalıştır->Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi ni seç varsayılan o olacak seninkinde büyük ihtimalle entegre grafik seçilidir

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Settings tam olarak nerde kardeşim yanı nerden nasıl yaptın aynı sorun bende de var düşük kalitede oynayabılıyorum anlatırmısın banada ayrıntılı olarak

senin ekran en yüksek çözürlüğünü söylersen yardımcı oluruz ?

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benım ki leptop daha yenı aldım ekran çözünürlüğü normal masaüstünden ayarladığımda 1366x 768 ama oyunda bu çözunurlukte oynamıyorum ve dusuk kalıtede oynayabılıyorum.

Birde settings e sağ tıkladım grafik işlemciyle çalıştırı bulamadım resım şeklinde atabılırmısın arkadaşım ?

Dediğin linkleri indirirsem kuku hocam bi zararı olur mu programlara ?

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartları aynı ama bende sağ tıklatınca grafik işlemciyi çalıştır çıkmıyor :S

Ne iş anlamadım galiba farklı bı durum var :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nvidia denetim masası varsa oraya bak ordan belki düzeltirsin

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakma yeni çıkan pc lerden baya uzak kaldığım için zorluk çekiyorum :)

Çağa ayak uydurmak zor nasıl yapıcam onu nereye giricem nerden bakımca cahil insandan beter olduk ama :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ekran kartın paylaşımlı olduğu için bu sorunu yapıyor.

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu sorunu nasıl aşabılırım hocam oyunda bı sorun yok ama düşük kalitede oynuyorum buda canımı sıkıyo yenı aldığım bı laptop ta :D

Seninkiyle aynı heralde ekran kartı ozellıklerı burdan bi yol bulabılırmıyız dıye dusunuyorum :D

nvidia denetim masasına nerden giricem ve ne yapıcam orda bu konuda yardımcı olursan sonra olarak yeter. :)

Senide fazla yormak istemem olmazsa böyle idare edicez artık...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben bu sorunu nasıl aşabılırım hocam oyunda bı sorun yok ama düşük kalitede oynuyorum buda canımı sıkıyo yenı aldığım bı laptop ta :D

Seninkiyle aynı heralde ekran kartı ozellıklerı burdan bi yol bulabılırmıyız dıye dusunuyorum :D

nvidia denetim masasına nerden giricem ve ne yapıcam orda bu konuda yardımcı olursan sonra olarak yeter. :)

başlat tan nvidia denetim masası yaz varsa çıkar

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54

masa üstünde boş bir alana sağ tıkla.yada denetim masasına gir.orda hemen göremiyorsan pencerenin sağ üst tarafında görüntüleme ölçütü yazan yeri "küçük simge" olarak işaretle.tekrar ara.bulursun :)

antiban64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim pc de nvıdıa denetim masası yok :)

Cok cıns yaw hay almaz olaydım :)

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

birinci en güncel sürücüleri automatik olarak seçecektir ve kurduğun zaman özel olarak seç sonra temiz kurulum işaretliyorsuz yani Nvidia windowsun kurmuş olduğu genel sürüçüler kaldır ve temiz kurum yapar.

ikinci link ise grafik kartının overclock yapabilirsin ama dereceyi dikkat ısınmasın yoksa kartın gider.En yüksek çözürnürlük kullanmasını müsade eder ve oyunlarda en yüksek seviyede müthiş bir görüntü veriyor

Verdiğin 2.linki indirdim ama bu kez de şey yazıyor suanda nvıdıa gpu ya bağlı ekran kullanmıyorsunuz dıyor nvıdıa denetim masasına tıklayınca