Nvidia ekran kartı driver sorunu

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
222
Herkese merhabalar GTX 1050 ekran kartım var NVIDIA'nın 17 Eylül'de ki driverında kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyordu ve yeniden başlatıyor du yanlış hatırlamıyorsam nvlddmkm dosyasında hata veriyordu SYSTEM_THREAD_LOCALED_FILED hatası veriyordu 1 hafta oldu o zamandan beri denemedim şimdi 28 Eylül'de yeni driver çıkmış indirsem aynı hatayı tekrardan alır mıyım ekran kartında donanımsal bir sıkıntı yok ağustos ayındaki driverı yükleyince ekran kartında herhangi bir sıkıntı yok çalışıyor eğer bu son sürümü yükleyince sıkıntı verir mi yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Doğru ve güncel sürümü yükleyin. Ardından deneyin büyük ihtimalle sorun kalmaz. Önce mevcut driver dosyalarını silmenizi öneriyorum. Ama belki driverlar dosyaları otomatik olarak değiştirebilir yine aynı sorun ile karşılaşırsanız driver'ı ve dosyaları silip tekrar deneyin.

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
222
Doğru ve güncel sürümü yükleyin. Ardından deneyin büyük ihtimalle sorun kalmaz. Önce mevcut driver dosyalarını silmenizi öneriyorum. Ama belki driverlar dosyaları otomatik olarak değiştirebilir yine aynı sorun ile karşılaşırsanız driver'ı ve dosyaları silip tekrar deneyin.
Temiz kurulum yapsam otomatik silmezmi birde experience uygulamasındanmı ellemi yükleyeyim

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Hızlı kurulum yapın. Nvidia güncel driver'larında GeForce Experience yüklü geliyor diye biliyorum. Eğer yüklenmemişse de Nvidia'nın sitesinden Experience uygulamasını tekrar indirebilirsiniz.

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
222
Hızlı kurulum yapın. Nvidia güncel driver'larında GeForce Experience yüklü geliyor diye biliyorum. Eğer yüklenmemişse de Nvidia'nın sitesinden Experience uygulamasını tekrar indirebilirsiniz.
kardeş o profil fotoğrafını değiştirsene pskolojim bozuldu 2dk da :d

• Komik
Reactions: bwr