Nuri Alço , 'gazoz' Partisinden 10 Bin Ytl Alıyor!

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gazoz partilerinden 10 bin YTL ücret alan Nuri Alço, bir çok şarkıcıdan daha fazla kazanıyor.
Kendi adına düzenlenen 'gazoz' partilerine 10 bin YTL karşılığında katılan Nuri Alço, birçok ünlü şarkıcının konser ücretinden fazla para alıyor..

Eski Türk filmlerinde gazozuna hap atarak uyuttuğu kızları ağına düşüren kötü karakterleri canlandıran Nuri Alço, gençler arasında giderek fazla hayran kazanıyor. Facebook'ta adına gruplar kurulan, yıllardır adı duvarlara yazılan Nuri Alço önceleri mesafeli yaklaştığı bu ilgiye bir yıldır kayıtsız kalmıyor. Üstelik gençlerin sevdiği bir karakter olmanın keyfini çıkarıp, bunu kazanca çeviriyor. Her hafta birkaç üniversiteden veya kolejden söyleşi daveti alan ve bunların bazılarına ücretsiz katılarak gençlerle buluşan Nuri Alço, adına düzenlenen partiler için para istiyor. Alço, bu partilere 10 bin YTL karşılığında katılıyor. Böylece sadece bir partiye katılarak, Rober Hatemo, Nadide Sultan, Yonca Evcimik, Hilal Cebeci gibi ünlü sanatçıların konser ücretinden fazla para alıyor.

GİRİŞ ÜCRETİ 25 YTL

Sanatçı, geçen ay düzenlenen "Nuri Alço Partisi" nin ardından önümüzdeki cuma günü Beyoğlu'nda yine bir partiye katılacak. Giriş ücretinin 25 YTL olduğu etkinlikte partide verilecek bir adet "rahatlatıcı" Nuri Alço kokteyli, fiyata dahil. Etkinlikte 80'li yılların Türk filmlerinde sık kullanılan disko şarkıları çalacak.

kaynak http://www.guncelhaber.com/Guncel-Haberler/gazoz-Partisinden-10-Bin-Ytl-Aliyor!-64551.html

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Kazansın Nuri Abimiz. Yıllarını Türk Sineması'na verenler, oyunculuğu yemiş bitirmiş tiyatrocular bile ancak televizyonlardaki dizilerle doğru düzgün para kazanabilirken, Nuri Alço'nun bu miktarlarda para kazanması göze batan birşey olmasa gerek.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Yıllarını Türk Sineması'na verenler...

Deriz hep, değil mi? Biri bana anlatsın ama bunu. Yani yıllarını Güngören Bağcılar Organize Sanayi Sitesinde, motor rektefiye ederek heba etmiş bilmem kim ustaya ya da Zonguldak Maden Ocağı İşletmesinde ömür çürütmüş proleteryaya daha fazla saygı duymamız en azından onlardan bahsederken "Yıllarını sinemaya vermiş" oyuncularla eşit muamele etmemiz gerekmez mi? 3 modelde de ortada bi' hizmet söz konusu ve karşılığında kazanılan ücretler arasında uçurum olmasına karşın, "Yıllarını sinemaya vermiş.." oyuncular daha çok saygı görüyorlar ya da görme beklentisi içerisindeler. Nasıl düşünmek gerek ?

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şimdi yapılan işin kolaylığı veya zorluğuna göre değerlendiremeyiz.Maden işçisinin maden işçisi olmasına etken bir takım olaylar olmuştur.Okul çağı veya ufak yaşta ki ihmalsizliklerden dolayı okuluna devam edememiş belkide kendi istemeden çalışmamış ve benzerleri yani bunları düşünerek te yorum getirmek gerekiyor.Yani hiç bir tiyatrocu veya yeşilçam artisti cuk diye getirtilmedi oraya yetenekliydiler,çalışkandılar ve belkide geçmiş yıllarda onlardan daha az maaş alan adamlardan daha çok ileriyi düşündüler.Yani o adam diğerinden daha çok yoruluyor diye girersek yoruma olmaz anlamı kalmaz.Geçmişine bakmak gerekir,çalışmaz ise geleceği düşünmez ise şimdi en çok iş yapan en az para kazanan adam olması içten bile değil.
Birde aklını kullanmak var yani bunların hepsi göz önünde tutularak yorumlar yapılmalı.Bir yerlere başkaları sayesinde gelenler zaten dediğim kriterlerden muaflar yani konuşmaya bile gerek yok onlar için.

Kanımca Nuri Alço bunu daha önce yapmalıydı.Hoş belki o zamanki zihniyet ile tepki alacaktı.Sonuna kadar hak veriyorum para almasına istememesi ayıp olurdu zaten.Kimi şarkıcıların 1 konser ücretlerinin 100 bin ytl yi bulduğu şu sıralarda.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bızde gıdelım nurı abımın partısıne :D

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kriptograf dedi ki:
Şimdi yapılan işin kolaylığı veya zorluğuna göre değerlendiremeyiz.Maden işçisinin maden işçisi olmasına etken bir takım olaylar olmuştur.Okul çağı veya ufak yaşta ki ihmalsizliklerden dolayı okuluna devam edememiş belkide kendi istemeden çalışmamış ve benzerleri yani bunları düşünerek te yorum getirmek gerekiyor.Yani hiç bir tiyatrocu veya yeşilçam artisti cuk diye getirtilmedi oraya yetenekliydiler,çalışkandılar ve belkide geçmiş yıllarda onlardan daha az maaş alan adamlardan daha çok ileriyi düşündüler.Yani o adam diğerinden daha çok yoruluyor diye girersek yoruma olmaz anlamı kalmaz.Geçmişine bakmak gerekir,çalışmaz ise geleceği düşünmez ise şimdi en çok iş yapan en az para kazanan adam olması içten bile değil.
Birde aklını kullanmak var yani bunların hepsi göz önünde tutularak yorumlar yapılmalı.Bir yerlere başkaları sayesinde gelenler zaten dediğim kriterlerden muaflar yani konuşmaya bile gerek yok onlar için.

Kanımca Nuri Alço bunu daha önce yapmalıydı.Hoş belki o zamanki zihniyet ile tepki alacaktı.Sonuna kadar hak veriyorum para almasına istememesi ayıp olurdu zaten.Kimi şarkıcıların 1 konser ücretlerinin 100 bin ytl yi bulduğu şu sıralarda.
Yanlış anlaşıldım :)

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu cuma nurı abımızım partısı ^^

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Jerusalem dedi ki:
Kriptograf dedi ki:

Yanlış anlaşıldım :)

İsme hitap etmedim konuşmada ordan yırtıyorum galiba.Her ne ise Jerusalem yazdıklarım senin görüşüne ya da benim yanlış anladığım görüşe karşıydı :)
Sanırım burda anlaştık...