Nudo noodle ile zayıflamak mümkün mü?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba arkadaşlar,

Belki tepki toplayacak ama bir soru iletmek istiyorum.

Bir arkadaşım Nudo Noodle ile bu konuda bir çalışma başlatacak ama öncesinde sizden yorum alırsam iyi olur.

Noodle ile beslenerek sağlıklı yaşamak, hatta zayıflamak mümkün mü?

zmnn.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Karbonhidratla zayıflama nerede görülmüş :D

Günde 2 saat yardırıyorum anca kilo vermeye başladım :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bence yiyecek tipine değil de içeriğine ve kalorisine bakalım derim. Nudo için sanırım 200-300 kalori diyorlar. Bir yemekte bu kalori miktarı çok az ama şöyle de bir gerçek var; çok acıktıysan bununla doyman mümkün değil :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yedim bunlardan baba zayıflama için düşünmemiştim hiç, ama hızlı yemek için iyidir. Makarnanın hızlısı bu.

Ama bunların sosları cok ağır oluyor. Bu yemeği çinliler bulmuş sanırım,onların yaptığı soslar zaten bize uymuyor. Bizim damak tadımıza uygun bir sos lazım.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Görüntüsüylemi zayıflatıyor. İştah filan kalmadı bende şuan.Kurtçuk çarbası gibi. :w00t:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
yakında piyasaya çıkıyor

nudo1375358404.jpg

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bi oturmaya 3 tane yesek kaç kilo verdirir acaba.. :P

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Belki mümkün ama ne kadar sağlıklı ? Ne kadar süre yenebilir ve verilen kilolar kalıcı olur mu acaba?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sayın @Troy Böyle ürünler yerine kendimiz yapsak daha iyi değil mi ? Karbonhidrat ile mümkün gibi lakin spor yaparak yapmak lazım. Yiyeyim oturup zayıflayayım olmaz :)

Bu yazı faydalı olur sanırım. Tıkla

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=2]Troy[/MENTION] ben o buluşmadaki tek! şişman olan kişiyim :D

Geçen sene diyetle çok uğraşıyordum diyetisyene gitmiştim. Sağlıklı yaşamak için şunu demişti ve her gittiğimde vurguluyordu. Vücut hücrelerimiz yediğimiz besinlerden olur ve ne kadar doğal beslenirsek o kadar sağlıklı oluruz. Yani diyeceğim o ki bu noodle ne kadar doğal ki sağlıklı olalım ? :) bu makarnamsı şey yerine haşlama brokoli, yağsız haşlama tavuk eti... sağlıklı olmak için daha faydalı olur :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@Troy ben o buluşmadaki tek! şişman olan kişiyim :D

Geçen sene diyetle çok uğraşıyordum diyetisyene gitmiştim. Sağlıklı yaşamak için şunu demişti ve her gittiğimde vurguluyordu. Vücut hücrelerimiz yediğimiz besinlerden olur ve ne kadar doğal beslenirsek o kadar sağlıklı oluruz. Yani diyeceğim o ki bu noodle ne kadar doğal ki sağlıklı olalım ? :) bu makarnamsı şey yerine haşlama brokoli, yağsız haşlama tavuk eti... sağlıklı olmak için daha faydalı olur :)
Maşallah Maşallah :laugh:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bu bildiğimiz Ramen tad olarak güzel ama biraz pahalı satılıyor 3.5 tl falan satılıyor o boyutlarda kutu yani daha düşük fiyatlarda piyasaya girerse yer edinebilir.

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Size tavsiyem bu tür işlenmiş yiyecekleri almayın kahvaltı gevreklerini de almayın bu tür hazır yemek şirketleri insanları hazır yiyeceğe yönlendirerek tonla para kazanıyor. Zayıflatma işine gelince önemli olan günlük verdiğiniz kalorinin aldığınız kaloriden fazla olmasıdır bu nudo'dan ne kadar yerseniz yeyin sağlıklı beslenmezseniz spor yapmazsanız hayatta zayıflayamazsınız. Eğer zayıflamak istiyorsanız tüm HAZIR yiyeceklerden uzak durun şekerleme, çikolata, fast food yemeyin lifli besinlerle beslenin ve kardiyovasküler egzersizler (koşu, bisiklet, yüzme, ip atlama vb.) yapım emin olun zayıflayacaksınız.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
noodle'la karışık viral reklam kokusu aldım sanki