hanes
Asistan
PHP ile bir script yazıyorum fakat yazdığım scripti çalıştır dediğimde tarayıcı üzerinden yazdığım koldarı görüyorum çalışır hallerini göremiyorum fakat bir hata mesajı da almıyorum sorun nedir acaba?
wamp kullanıyorum xamp yerine olur muphp kodlarını tarayıcı üzerinden çalıştırmayı deniyorsunuz sanırım.
xampp nedir diye araştırın. İçinde neler var onu da araştırın.
şuradan php derslerini izleyebilirsiniz, İngilizce bilmiyorsanız da izleyebilirsiniz, anlamadığınız şeyleri Google'da araştırırsınız. Buradaki anlatım sıfırdan zaten.
Olur tabii ki ama yazdığınız kodları wamp üzerinde çalıştırmıyorsunuz demek ki, kodları wamp üzerinden çalıştırmalısınız.wamp kullanıyorum xamp yerine olur mu
wamp üzerinden nasıl çalıştırabilirimOlur tabii ki ama yazdığınız kodları wamp üzerinde çalıştırmıyorsunuz demek ki, kodları wamp üzerinden çalıştırmalısınız.
teşekkür ederim sağ olunwamp açıkken web tarayıcısına localhost yazın, kök dizini çıkacak orada oluşturduğunuz kodları içeren dosyayı seçmeniz gerekli. Tabii bunun için wamp server kök dizinine atmalısınız, Google'da arayın wamp üzerinde php kodları çalıştırma diye çıkar muhakkak.