NOTEBOOK soğutucusu

Muzaffer Keleş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
merhaba öncelikle maximum 100-150 tl bandındabir notebook soğutucusu arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum soğutucu alırken nelere dikkat etmeliyim aranızda kullanan varsa ne kadar etkisi oluyor yazabilir mi
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Muzaffer Keleş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
soğutucu hiç kullandınız mı yada kullanıyor musunuz kullandıysanız + ları neler
İş yerinde vardı laptop un altındaki hava kanalları iyi ve çoksa faydası oluyor yoksa pek işe yaramıyor özellikle plastik kasa ise

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Yumurta kolisi. Komik ama iş görüyor. Laptop soğutucusunun fanlarının pekte bir işe yaradığını düşünmüyorum. İşe yaradığını sanmamızın sebebi laptopun yüksekte durmasını sağlaması ve alttan hava girişinin daha rahat olması. Yumurta kolisi aynı etkiyi gösteriyor emin olabilirsin :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

Muzaffer Keleş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Yumurta kolisi. Komik ama iş görüyor. Laptop soğutucusunun fanlarının pekte bir işe yaradığını düşünmüyorum. İşe yaradığını sanmamızın sebebi laptopun yüksekte durmasını sağlaması ve alttan hava girişinin daha rahat olması. Yumurta kolisi aynı etkiyi gösteriyor emin olabilirsin :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
yumurta kolosini uzun bir süre denedim evet
ben valorant oynarken 1 maç çok iyi oynuyorum 2. maç çok ısınıdığı için fps düşüşü ve kaybediyorum bi yönden bundanda kurtulmak için

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Laptop kaç yıllık bir laptop? Eski bir laptopta termal macun etkisini yitirmiştir. Fan ızgaralarıda toz dolmuştur. Temizlersen düzelir.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Laptop a iyi bir temizlik yaptırın fanlar vb sonra birde termal macın yenilettirin baya düzelie

Muzaffer Keleş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
4 ay öne genl temizliğini herşeyini yaptırdım