Notebook soğutucu önerir misiniz ?

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bilgisayar_3406870.jpg

bunu kullanmıyormusun? ben bu sanıyordum bu iş görür.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o zaman o daha çok işe yarar uyum sorunu olmaz egzozlar hemen hemen aynı ölçülerde.

hangisine bakalım ? mecbur flaxes e baktım arkadaş inca markalı notebook soğutucu almış başka model bozmuş pc yi bende korktum azcık önceliği flaxes e tanıdım yoksa direk buna bakardım .

şimdi ben şu aparatı alsam garanti 20 geçirtirmi ? bunun sıcak havayı 3800 rpm kuvvetiyle dışarı atması çok büyük bi nimet.en basitinden haxball atıyoruz arkadaşlarla baktım ASC den 70 dereceyi basmış . :mrgreen: Soğutucuda açık.
Ek olarak bakıma yollayacağım birde o cihazı taksak süper olur hangisi diyorsun ? Bu arada N11 den bakacağım. ( strong cool a )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada Flaxes gerçekten aldığın paranın hakkını vermiyor pervaneleri oyuncak helikopter gibi çok basit duruyor ve küçük oldukları için 2800 bile az denir.en az 5000 üfleyecek ancak düzgün hava verir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Flaxes ile inca aynı gibi gözüküyordu garip görüntüsünden devrinden iyi gibi duruyordu.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Flaxes ile inca aynı gibi gözüküyordu garip görüntüsünden devrinden iyi gibi duruyordu.

hakkaten ya.çok üzücü bir durum.siz bari kanmayın ben şimdi bu strong cool a baksam olurmu ? n11 de var.veya buralarda pc cilerde bulabilirmiyim ? 2 tane kaliteli parçalar satan pc ci var.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
deli vacumlarsa fark büyük olabilir elektriklisüpürge ile test et.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Super fikir bakicam pc ye zarar vermez degilmi o sirada birde bu yine usble caliscak gucsuz olurmu
2000watt emme gücü olmadıkça sorun olmaz en baba süpürge 500watt emme gücü var o usb zımbırtısı zayıf olmaz da almak mesele bizim ki gittigidiyordan alırmış.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
2000watt emme gücü olmadıkça sorun olmaz en baba süpürge 500watt emme gücü var o usb zımbırtısı zayıf olmaz da almak mesele bizim ki gittigidiyordan alırmış.

yinede zayıf olmasından endişeliyim bu ürün dükkanlara konukmu bari ? oralardan bakarız ucuz bisey değmez gibime geliyor kargosu falan.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
yinede zayıf olmasından endişeliyim bu ürün dükkanlara konukmu bari ? oralardan bakarız ucuz bisey değmez gibime geliyor kargosu falan.
bizim ki almıyor alırsa görürdük bakkal amcalar da olmaz belki bizim burda bakkal dayanmıyor 2x2gb 667mhz veritech ramleri aldığım bakkal gümlemiş...

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
bizim ki almıyor alırsa görürdük bakkal amcalar da olmaz belki bizim burda bakkal dayanmıyor 2x2gb 667mhz veritech ramleri aldığım bakkal gümlemiş...

henüz denemedim bakarım bu arada ben galiba bunu geri veremeyeceğim en azından modifiye ederek gücünü arttırma imkanımız varmı ? Bu arada solunda adaptör girişi olarak sandığım delik yerine bir boşluk var. :unsure:
Orası her hangi bir konuda iş görür mü .

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
henüz denemedim bakarım bu arada ben galiba bunu geri veremeyeceğim en azından modifiye ederek gücünü arttırma imkanımız varmı ? Bu arada solunda adaptör girişi olarak sandığım delik yerine bir boşluk var. :unsure:
Orası her hangi bir konuda iş görür mü .
fanın pervanesini değiştirebilirsin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bişey değişirmi ki ? pervane yuvaları zaten küçük galiba.yine aynı boyut bişey takarız oda aynı performansı verir.gücünü ve hızını artırmak için başka neler yapabiliriz ?
şekil değişik olunca fark eder.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
asus direct cu 3 incelemesine bak pervanenin tasarımı önemli.

normal bi pervane,benimkiyle aynı sayılır.benim asıl istediğim daha güçlü bir dönüş hızı . mesela şuan soğutucu hiç işe yaramıyor gibi.57 lerde takılıyor.normal bir internet gezintisi.belki kapatırsam 63 falan olabilir yinede.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
normal bi pervane,benimkiyle aynı sayılır.benim asıl istediğim daha güçlü bir dönüş hızı . mesela şuan soğutucu hiç işe yaramıyor gibi.57 lerde takılıyor.normal bir internet gezintisi.belki kapatırsam 63 falan olabilir yinede.
adaptör 5v 1000mA verirse fark olabilir bende chip sete minik fan koydum böyle oldu:
Ekli dosyayı görüntüle 12081

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110

onu cekemeyebilirim düzgün cıkmıyo normal adaptör girişi gibi bir delik.sadec taktığında onu tutacak bir yuva yok.içinde sallanıyor.

-------------------------------

Benim şuana kadar en çok ilgimi çeken şu model oldu.Biraz bununla idare edip ilerde daha düzgün bişeye bakarım.Verdiğim modelin fanı büyük ve 2000 rpm üflüyormuş.Duruşu falanda bayağı bi iyi.Ne düşünüyorsun ? Fiyat olarakta şahane.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
onu cekemeyebilirim düzgün cıkmıyo normal adaptör girişi gibi bir delik.sadec taktığında onu tutacak bir yuva yok.içinde sallanıyor.

-------------------------------

Benim şuana kadar en çok ilgimi çeken şu model oldu.Biraz bununla idare edip ilerde daha düzgün bişeye bakarım.Verdiğim modelin fanı büyük ve 2000 rpm üflüyormuş.Duruşu falanda bayağı bi iyi.Ne düşünüyorsun ? Fiyat olarakta şahane.
işeyarar sağlam marka.