şu an ki kullandigim cihazın üstüne 1000 lira koyarak i7+ alsam model yukseltmis olur muyum? Uzun vade de hangisi daha performanslı olur? Önceligim kamera ve performans oldugu icin hangisi daha cok işime yarar?
batarya konusunda doğru şu an bile 12 saat açık ekran süresi alıyorum note 8 proda. Oyun çok oynamadıgım icin guncel oyunları arada bir oynatması yeterli. Ekran kasa oranı note 8 pro nun çok iyi tamamen ekran ama 6.5 inç bana çok büyük geliyor ve bu 6.5 inç tam kullamamiyoruz gibi youtube da 16:9 oldugu icin yine kucuk ekran oluyor yakınlaştırma yapinca goruntu kaybi oluyor burda tek merak ettigim konu kamera ve 3 yıl sorunsuz idare eder mi? uygulamaların ios optimizesi başarılı sosyal medya da bir şey atarken ios da daha az kalite kaybi oluyor gibi geliyor6 Aydır RN8 Pro kullanıyorum ve sana olayı şöyle özetleyebilirim:
7 Plus'a geçersen;
- Oyun oynuyorsan eskisi gibi hep full ayarlarda ve akıcı oynayamayabilirsin.
- Batarya çok farkedicektir. Daha çok priz başında bekleyeceksin. 5W şarj ile de o süre daha da uzacaktır.
- Kamera tarafında pek bir şey değişmez. Hatta gece çekimleri ve makro çekimlerde performans kaybedersin.
-Güncelleme tarafında üzülürsün. İphone 7 Plus en fazla İOS 14'ü alıcak ve sonra çöpe atılacak fakat RN8 Pro Android 10'dan sonra 11'i de kesin alıcak ve Android güncellemesi bitince dahi +1-2 yıl MIUI güncellemesi alırsın.
- Bu arada o ekran kasa oranı ile telefon kullanmaktan sıkılırsın( 6 serisinden geçtiğim için iyi biliyorum)
Ne bakımdan? Hangi yönden kalite düşer?Bu bir intihar girişimi !
batarya konusunda doğru şu an bile 12 saat açık ekran süresi alıyorum note 8 proda. Oyun çok oynamadıgım icin guncel oyunları arada bir oynatması yeterli. Ekran kasa oranı note 8 pro nun çok iyi tamamen ekran ama 6.5 inç bana çok büyük geliyor ve bu 6.5 inç tam kullamamiyoruz gibi youtube da 16:9 oldugu icin yine kucuk ekran oluyor yakınlaştırma yapinca goruntu kaybi oluyor burda tek merak ettigim konu kamera ve 3 yıl sorunsuz idare eder mi? uygulamaların ios optimizesi başarılı sosyal medya da bir şey atarken ios da daha az kalite kaybi oluyor gibi geliyor
iPhone 7 plus performans ve Kamera olarak üzmez ama ios 14 7 plus ın alacağı son güncelleme olucak.7 plus seni 2 veya 2,5 yıl götürür sonra versiyonu kısa olan uygulamalar çalışmaz.Uygulamalar çalışmayacağı içinde yeni cihaz bakmak zorunda kalacaksın.şu an ki kullandigim cihazın üstüne 1000 lira koyarak i7+ alsam model yukseltmis olur muyum? Uzun vade de hangisi daha performanslı olur? Önceligim kamera ve performans oldugu icin hangisi daha cok işime yarar?
Aynen ama iOS 15 de büyük bir değişiklik olmazsa (iOS 12 gibi) bence iOS 15 i de alabilir iPhone 7 serisi.6 Aydır RN8 Pro kullanıyorum ve sana olayı şöyle özetleyebilirim:
7 Plus'a geçersen;
- Oyun oynuyorsan eskisi gibi hep full ayarlarda ve akıcı oynayamayabilirsin.
- Batarya çok farkedicektir. Daha çok priz başında bekleyeceksin. 5W şarj ile de o süre daha da uzacaktır.
- Kamera tarafında pek bir şey değişmez. Hatta gece çekimleri ve makro çekimlerde performans kaybedersin.
-Güncelleme tarafında üzülürsün. İphone 7 Plus en fazla İOS 14'ü alıcak ve sonra çöpe atılacak fakat RN8 Pro Android 10'dan sonra 11'i de kesin alıcak ve Android güncellemesi bitince dahi +1-2 yıl MIUI güncellemesi alırsın.
- Bu arada o ekran kasa oranı ile telefon kullanmaktan sıkılırsın( 6 serisinden geçtiğim için iyi biliyorum)
Aynen ama iOS 15 de büyük bir değişiklik olmazsa (iOS 12 gibi) bence iOS 15 i de alabilir iPhone 7 serisi.