Note 8 kvk mı delta mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ucg5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisini almalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Ucg5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 8 alacağım kısa süre içinde ancak çok kararsızım. İkinci el kvklı almayı düşünüyordum ama delta garantili sıfır olanlarda aynı fiyattalar ve delta hakkında okuduklarımdan sonra biraz çekiniyorum ancak sıfır olması telefonun aklımı çeliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Ucg5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda ithalatçı Note 8 kullanıcıları vardı memnunlar.
Peki ithalatçıda garanti süreci hakkında bilgin varsa paylaşabilir misin? Bildiğim kadarıyla anlaşmalı olan herhangibir yere yönlendiriyorlar sanırım?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Note 8 zaten öyle pek sorunu olan bir telefon değil. Kutuyu açarken bir video alsan ve kamerasından tut her şeyini o videoda açarak kontrol yapsan başına bir iş gelmez diye düşünüyorum. Mesela mi 6 nın ithalatçısını falan pek önermiyorum çünkü onlarda sıkıntı olabiliyor bazen, (kamera karıncalanması vs). Bence note 8 i 0 almanız sizin için daha iyi olacaktır. Başına bir iş gelse bile en kötü hukuki yollardan halledersiniz.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ama bence ithalatçıya 3600 vermek yerine hepsiburadada 4100- 4200 tl civarına inmiş bir note 8 var samsung türkiye garantili. Benim önerim budur
Link : https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-8-64-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HB000007PTJK

Son düzenleme:

Ucg5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 8 zaten öyle pek sorunu olan bir telefon değil. Kutuyu açarken bir video alsan ve kamerasından tut her şeyini o videoda açarak kontrol yapsan başına bir iş gelmez diye düşünüyorum. Mesela mi 6 nın ithalatçısını falan pek önermiyorum çünkü onlarda sıkıntı olabiliyor bazen, (kamera karıncalanması vs). Bence note 8 i 0 almanız sizin için daha iyi olacaktır. Başına bir iş gelse bile en kötü hukuki yollardan halledersiniz.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ama bence ithalatçıya 3600 vermek yerine hepsiburadada 4100- 4200 tl civarına inmiş bir note 8 var samsung türkiye garantili. Benim önerim budur
Link : Samsung Galaxy Note 8 Fiyatları & Note 8 Özellikleri

hocam izmirde genpa garantili bir cihazı 3700e bıraktılar ama arada kaldım nasıl sizce?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
hocam izmirde genpa garantili bir cihazı 3700e bıraktılar ama arada kaldım nasıl sizce?
ya note 8 dediğim gibi sıkıntısız bir cihaz. elden alma imkanın var ise daha iyi. adamlara de ki kutuyu açın telefonu kontrol edelim sıkıntısız ise alayım. telefonun kamerası kamera modları hoparlorune falan her detayına bak. sıkıntısız ise bence al.