Note 7 fe ( fan edition) bütün yorumlar bir olsun

İlter_haan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Hakkı Alkan bey forumda özellik samsung note 7 fan ile ilğili çok sayfa açılıyor her kez merak ediyor şahsen bende alınırmı alınmaz mı performans açısından bu konu hakkında sizin ve forum yöneticilerin yorumları aydınlatıcı olur bence

LReanX.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
daha çıkmadığı için kesin değil ama 4 GB Ram 64GB Hafıza 12 ve 5 MP kamera 5.7 inç ekran olması gerekiyor

Yılmaz İpek

Asistan
Reaksiyon puanı
24
gerçekten bende almayı düşünüyorum ama neden türkiye garantili yok yada aldım kılıf ve kırılmaz cam bulmak biriaz sıkıntı ama s pen edge ekran çok şık bir cihaz kullanan varsa batarya hakkında yada başka deneyimlerini yazsın

---- Mesajlar birleştirildi ----

n11 den yada gittigidiyordan alsam sıkıntı çıkarmı

Son düzenleme:

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
- Oneplus 5t almadan önce uzun süredir Note 4 kullaniyordum ve Note FE düsünüyordum ama koreye özgü 400 bin kadar satılacağı gündeme gelince 5t ye karar verip yurtdışından getirtim.
Bana 2200 TL gibi bir rakama mâl olmuştu. 1 hafta kadar sonra paralel ithalattan delta garantili (pişmanlıktır) Note FE yi Hepsiburada.com da 2850 TL den satildigini gördüm. Pek de heveslemedim çünkü 5T beni memnun etmişti.

Son bir ayda bir ara Note FE 2199 TL ye kadar düştü ve ardından 5t piyasada yer edinmeye başladı.

Ben kavisli,16:9 ekran oranıyla Note 7 yi çok beğenmiştim. Bunda en büyük etkenlerden biri de 3500mAh batarya idi. Malesef batarya sorunu ile Note 7 bir anda piyasadan çekilmesiyle ve samsung amiral gemilerinde 18:9 dar uzun konseptine geçti home butondan feragat ile.

Note FE nin sıkıntı cikarak yanı olsa olsa " şarj süresi " olur diye düşünüyorum. Note 7 de 3500 iken Note FE de 3200mAh ile gelmekte. Belki SD835 olsa o fark kapanır ama değil. Batarya sıkıntı olmayacaksa 16:9 ekran ,home buton parmak izi okuyucu,kamera,video,ois, 2k ekran, suya dayanıklılık , kablosuz şarj ve spen stylus acisindan alınabilir. Tabi paralel ithalat ve son bir büyük güncelleme daha alma şansı düşünülmezse. Lakin deneyimleme şansı bulabilen arkadaşlar teknosa 5t yi satmaya başlamış mutlaka 5T yi de bir test etmesini öneririm.
Özellikle parmak izi okuyucu, ekran uyanma hizi, face unlock ve eldeki hissiyati açısından.

---
Ek bir not ; Mesela 5T ve Note FE şu an en çok sorulan cihazlar bunları yanyana incelemek için 19 bin ₺ harcamaya da gerek yok ey SDN ..

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
@Hakkı Alkan bey forumda özellik samsung note 7 fan ile ilğili çok sayfa açılıyor her kez merak ediyor şahsen bende alınırmı alınmaz mı performans açısından bu konu hakkında sizin ve forum yöneticilerin yorumları aydınlatıcı olur bence
Note serisine meraklıysan fazla büyük bir bütçen yoksa Note FE alınabilir

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Alırsan başına bi iş gelince telefondan vazgeç yedek parçasını falan bulamazsın garanti de fixpack yaptır 250 tlye çünkü delta falan yapmıyor telefonu. (Fixpack yaptırıcaksan alınabilir o da yani adamlar parçasını bulamayabilir ben yine de önermiyorum)

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Note Fe arkadaşım kullanıyor. Batarya ömrü kötü de değil , çok iyi de değil . Günü çıkarıyor . Performans olarak hiçbir sıkıntısı yok. Gayet hızlı , stabil . Kameraları zaten hepimiz biliyoruz ne kadar basarili oldugunu , ama ben ön kamerayı çok beğenenedim , belki güzelleştirme falan otomatikse o yüzdendir ama Açısı baya geniş.
Bana kalırsa tek sıkıntısı kavisi. Ekranda baya çok kavis var ve düşürdüğünüz an telefon gidebilir. Kılıflar ekran kavisini kapatmiyor , ekran çamı her zaman dışarı doğru çıkmış vaziyette duruyor.

emreordu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note fan edition kullanicisiyim. Telefon gayet iyi, basarili.performansi,kamerasi, sesi, ekrani soyleyecek soz yok. Galaxy Note FE kullanici arkadaslara sorum olacak "EKRAN KILITLIYKEN, ALWAYS DISPLAY UZERINE GELEN BILDIRIMLERE CIFT TIKLADIGINIZDA EKRAN ACILIP BILDIRIMI GOREBILIYOR MUSUNUZ. BEN DE 5 6 KEZ TIKLADIGIMDA OLUYOR" Tesekkurler.