Note 5 parmak izi okuması takıldı.

Beryllium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dünden beri cihazımın parmak izi okuması takıldı. Ekran kilitliyken ana ekran tuşuna bastığımda Ana ekran tuşunu silip tekrar deneyin yazısı hareketleniyor ve sanki yanlış giriyormuşum gibi kesik kesik titriyor telefon. Ve bunu surekli yapıyor. Sanki her saniye yanlış parmak izi giriyormuşum gibi. Bu sorunu yaşayan oldu mu ya da nedeniyle ilgili bir tahmini olan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Telefonu sıfırlayıp kurulumu tekrar yapıp bir kez daha deneyin dosyalarınızı medyanızı herşeyi yedeklemeyi unutmayın

Beryllium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon karıştırdım telefonun Usb kablosu ile dosyalarınızı bilgisayarınıza aktarın
Peki rehberimi aktarabilir miyim tamamen bilgisayara yoksa sadece fotograf video muzik givi medya dosyalari mi olur kusura bakmayin dedigim gibi daha once gerek gormedim o yuzden bilgim yok

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Peki rehberimi aktarabilir miyim tamamen bilgisayara yoksa sadece fotograf video muzik givi medya dosyalari mi olur kusura bakmayin dedigim gibi daha once gerek gormedim o yuzden bilgim yok
oluyor diye biliyorum deneyin resetleyin düzelmezse teknik servise götürün cihazı