Sizce note 5 kaç ay sonra düşer? Ve düşse tahmini fiyatı ne kadar olur? Note 4 düşünüyodum ama note 5 almak daha iyi olacak sanırım. Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler![]()
Teşekkür ederim ama Eskişehirde ne yazık ki kipa yok. Onlar kargoyla gönderir mi? Delta ve Kvk garantili olanlardan uzak mı durmalıyım siZceKipaya 1 aydır gitmedim ama orada 2050 ve 2099 tl fiyatlarda Note 5 görüyordum Kipa mağazalarına da bakabilirsiniz. Yalnız Delta, KVK ve TR Samsung garantili telefonlar oluyor alırken bu duruma dikkat etmenizde fayda var. Kahin gibi fiyat tahmininde bulunmuyorum. Gördüğüm kampanyaları sizlerle paylaşırım.
İnşallah. O kadar sabreder miyim bilmiyorum amaYaklaşık 3 aya telefonun fiyatı %25 düşer.
İnşallah düşse de nasiplensekTelefon ne kadar çok ilgi görürse o kadar az zamanda ölürYani NOTE 5'de kaliteli bi telefon olarak piyasaya sürüleceğinden daha kısa sürede bile düşüşe geçer.
2200 kadar olsa altını üstünü aramam artıkben 6 ay içinde 2200 altına düşeceğini düşünmüyorum hali hazırdı bimeks vatan gibi yerlerde resmi garantili fiyatı 2500-2400 fiyatını iyi kordur 2700 den girmişti
Bi beni bulöuyor indirimler diyeceğim ama gece yarısında falan da bakamadım ki hiçvatanda falan takip ederseniz haftasonu arası sıra indirimler oluyor bir ay takip edipte yakalamama imkanınız yok. 2299 tl den satılıyor note 5. note 7 satışa sunulduğunda ki 2 hafta sonra bu olay , fiyatta bir değişiklik olmaz. maximum note 7 satışından iki ay sonra hepsiburadadan 1999 tl ye bulabileceğimizi düşünüyorum. Eylül ayında da iphone serisinin çıkacak olması bu ihtimali daha da arttırıyor.
Telefon ne kadar çok ilgi görürse o kadar az zamanda ölürYani NOTE 5'de kaliteli bi telefon olarak piyasaya sürüleceğinden daha kısa sürede bile düşüşe geçer.
Note 7 diyecektin sanırım.
Fiyatları telefon alacak arkadaşlar biliyor takip ediyor. Samsung Türkiye Garantili telefonları önermeye çalışıyoruz arayanlara, kampanya görürseniz paylaşın.
Bu mağazalarda fiyat artışı görülür mü ki? Yoksa böyle kalır mı ? Distribütör garantili mi oluyor?Metro Kipa vs gibi mağazalara bak, G4 1.299 S6 1.549 TL idi ve diğer cihazların fiyatları da şuan ki güncel fiyatlara göre daha da düşüktü
Fiyat düşsün diye 6 ay bekleyemem artıkSamsung çabuk fiyat düşürüyor. Diyenlere gelsin burda. Malzeme kalitesi artınca böyle oluyor olay işte. Bu zamandan sonra artık telefonlarda hızlı düşme beklemeyin.
Bunun birinci sebebi samsung bu sene fazla kar etti. Adamın düşürmeye ihtiyacı yok. Bundan dolayı düşme çok olmaz. Ama zamanla illaki düşecektir. Önümüzdeki 6 ayda belli olur. Daha kısa da pek bir olay olmaz.
paralel ithalat ile 1900 seviyesinde note 5 alabilirsin...Sizce note 5 kaç ay sonra düşer? Ve düşse tahmini fiyatı ne kadar olur? Note 4 düşünüyodum ama note 5 almak daha iyi olacak sanırım. Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler![]()
Bunların normal telefomlardan tek farkı garantileri değil mi? Onun dışında bi farkı var mı?paralel ithalat ile 1900 seviyesinde note 5 alabilirsin...
sadece garantileri farklı başka fark yok...Bunların normal telefomlardan tek farkı garantileri değil mi? Onun dışında bi farkı var mı?