Note 4 vs İphone 6 Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yakın bi arkadaşım bana iphone 6 plus sözü verdi getirebilirim diye abd veya almanyadan getirecek fakat benim için fiyatı önemli bütçem 1.800 tr de istedigim plus 2950 lira ve çok pahalı tabi sizce bu modelin abd den getirmeyle fiyatı ne kadar olur ? ayrıca note 4 de olabilir yurt dışından getirme onun fiyati tahminen ne kadar olur ? bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim çünkü telefon almam lazım boş yere fazla beklemek istemiyorum.2 telefonda pahalı olursa buradan m8 alacam

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bunlarin yerine one plus one getirtip pasaporta kaydettirsen. Cebinede gene bir suru para kalsa. Ve bu one plus one note 4 iphone 6yla bile kapisabiliyorken sen iphone 6yi note 4 u hatta ben bile asik pldugum halde m8i biraksan one plus one alsan ? Nasil olur ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bunların yerine hiç bir şey getirmesen,paranda cebinde kalsa ve paranı harcamadan paraya aşık olsan? Nasıl olur? Süper olur.

Neyse sana önerim iPhone 6 Plus getirmen, Note 4 diyen donanıma bakıp iyi diyenler damlamadan açıkliyim sana. iPhone 6 Plus daha performanslı,daha iyi kamera,daha iyi pil ömrü sunuyor. Ayrıca şimdi Note 4 alacan o telefon seneye gene kasıcak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunların yerine hiç bir şey getirmesen,paranda cebinde kalsa ve paranı harcamadan paraya aşık olsan? Nasıl olur? Süper olur.

Neyse sana önerim iPhone 6 Plus getirmen, Note 4 diyen donanıma bakıp iyi diyenler damlamadan açıkliyim sana. iPhone 6 Plus daha performanslı,daha iyi kamera,daha iyi pil ömrü sunuyor. Ayrıca şimdi Note 4 alacan o telefon seneye gene kasıcak.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam ben sürekli telefon değiştiren biri değilim şuan elimde 6 senelik kullandığım 5800 var artık zamanı geldiğini düşünüyorum.Ayrıca normalde androidciyim normalde htc m8 alacaktım ama note seriside çok güzel hazır imkanım varken fiyatı uygunsa 2 sinden birini alacağım model gözetmeksizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...