Note 4 galeri problemi

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar
yurtdışından galaxy not 4 aldım şu ana kadar bir problem yaşamadım ancak fotoğraf çektikten sonra özellikle de ön kamera ile yaptığım çekimlerden sonra fotoğrafı görmek istediğimde fotoğraf ciddi anlamda geç açılıyor snapdragon 805 işlemcili modeli kullanıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?
iyi forumlar

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bir sürü ön kamerayla cekilmis fotografim var, galeriye 1-2 saniyede giriyorum.

Snapdragonlu modeli kullaniyorum.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mesajınızın ardından tekrar denedim yaklaşık 3.5 saniye kadar bekletiyor problemi sebebi ne olabilir ölümcül bir olay değil ancak düşünüyor insan

Reaksiyon puanı
10,315
valla arkadaşım bu yazıyı okuyunca merak ettim bende bir deneme yapayım dedim, daha bastığım anda şak diye açıverdi, öyle saniye falan beklemeden. tabii bizimkisi equinos işlemcili olanı. merak ediyorum da, millet snapgradon diye yanıp tutuşurken farkında olmadan marka bağımlılığı hastalığından mı kaynaklanıyor bu yanlış tercihleri.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
islemci versiyonundan kaynaklandığını düsünmüyorum acıkcası touchwizin çelmesi diyelim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

valla arkadaşım bu yazıyı okuyunca merak ettim bende bir deneme yapayım dedim, daha bastığım anda şak diye açıverdi, öyle saniye falan beklemeden. tabii bizimkisi equinos işlemcili olanı. merak ediyorum da, millet snapgradon diye yanıp tutuşurken farkında olmadan marka bağımlılığı hastalığından mı kaynaklanıyor bu yanlış tercihleri.

tercih değilde yurtdısındayken aldığım için bu versiyon oldu exynoslu versiyonun daha iyi olduğu bariz belli yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam exynosda sıkıntı yok diyor birisi de sorun exynosta diyor. Ben exynoslu sürümü kullanıyorum hiçbir sorunum yok. milisaniyede açıyor :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar
yurtdışından galaxy not 4 aldım şu ana kadar bir problem yaşamadım ancak fotoğraf çektikten sonra özellikle de ön kamera ile yaptığım çekimlerden sonra fotoğrafı görmek istediğimde fotoğraf ciddi anlamda geç açılıyor snapdragon 805 işlemcili modeli kullanıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?
iyi forumlar
telefonunda vürüs olabilir ayrıca güncellemeleri kontrol et belki güncelleme geldiyse düzelir ama bizim burda samsung magazası var girdim baktım içinde tonlarca video resim var anında açıyor....galeriyi...