Note 4 Almaya değer mi ?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bak kardesim bende telefon alcam 3 aydir arastiriyom.benim suan aklimda note 4 ve iphone 6 var.eger note 4 alcaksan al.dayimda note 4 var.harika cihaz.ne bi donma var ne bi yavaslik lollipopdan sonra cihaz uctu zaten cok iyi oldu cihaz.ama iphone 6 alabilirsin suan ben almayi dusunuyom.iphonda teknik ozellige bakmiycaksin zaten androidde gecerli o.zaten sen donanima degil iosa para oduyosun.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak kardesim bende telefon alcam 3 aydir arastiriyom.benim suan aklimda note 4 ve iphone 6 var.eger note 4 alcaksan al.dayimda note 4 var.harika cihaz.ne bi donma var ne bi yavaslik lollipopdan sonra cihaz uctu zaten cok iyi oldu cihaz.ama iphone 6 alabilirsin suan ben almayi dusunuyom.iphonda teknik ozellige bakmiycaksin zaten androidde gecerli o.zaten sen donanima degil iosa para oduyosun.
Hocam ben ios un ram inde falan değilim yani ekranı note4 ün yarısı değil kamerasını herkes övüyo ama bn okadar beğenmedim,şarjı kötü,eski sağlamlığı falan 6 da yok yani,note 4 ün özellikleri çok sağlam duruyo ama yannında

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Note 4 sadece kalem ve ekranda geciyo.arayuz hiz basarisi falanla iphone geciyo kullanim alanina gore degisir.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Hocam varda M8 veya Z3 ne biliyim pek okadar hoşuma gitmiyolar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O telefon bu kadar kısa sürede nasıl kasıyor hocam

Söylenenler doğru değil mi ozaman

Hocam Note4 ün parlak yeri lekeleniyor falan diyolar kılıflada kullansan o nasıl oluyor,inş düzelir ya
bende diyorumki o parlak yerlerde lekelenme diye bir şey yok... :) 2 kişi kullanıyor yok öyle bir şey sadece kılcal çizikler olabiliyor o parlak yerde oda kılıfla olmaz zaten... :)

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende diyorumki o parlak yerlerde lekelenme diye bir şey yok... :) 2 kişi kullanıyor yok öyle bir şey sadece kılcal çizikler olabiliyor o parlak yerde oda kılıfla olmaz zaten... :)
Tamam hocam peki siz ne zamandır kullanıyosunuz veya arkadaşlarınız

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Touchwiz daha kasmaz dayim 7 aydir kullaniyo galiba.bende her aksam kurcaliyom telefonu zaten.aldigi gunden beri ne o ne ben bi kasma veya takilma gorduk.note 4 ile sisme olayi yok oldu.o sisti falan diyenler ya salliyolar yada cihaz sorunludur.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Touchwiz daha kasmaz dayim 7 aydir kullaniyo galiba.bende her aksam kurcaliyom telefonu zaten.aldigi gunden beri ne o ne ben bi kasma veya takilma gorduk.note 4 ile sisme olayi yok oldu.o sisti falan diyenler ya salliyolar yada cihaz sorunludur.
anladım hocam içimi rahatlattınız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar,

Ön sipariş ile Note 4 aldım (20.10.2012 olması lazım) yani çıktığı günden beri Note 4 kullanıyorum. Gözünü kırpmadan alabilirsiniz diyebilirim. TouchWiz'e ben de pek ısınamadım, bu sebeple Google Play'den Pro sürümünü 9 TL'ye bulabileceğiniz Nova Launcher ile kullanıyorum. Nova Launcher'ın ücretsizi de var, pro sürüm ek birkaç özellik veriyor, bir de cidden çok başarılı, destek olayım diye aldım.

Nitekim cihazda en ufak takılma, kasma yok. Baktınız bir süre sonra şişiyor, atarsınız formatı (data wipe, fabrika ayarlarına döndürme) ilk günkü gibi olur. Bugün bilgisayarlarımız bile bir süre sonra format isterken, telefonların belli bir süre sonra şişmesi gayet normal. He bir de CCleaner kurarsınız, arada onu çalıştırırsınız.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Suan parlak krom kaplama oksitlenme dikkatimi çekti. Cihazı alacaklara duyrulur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ne kadara satmayi dusunuyosun peki 1600 falan mi
Hocam telefonun ölü fiyatı o zaten 1600 é ölücu telefonlar alıyorlar da bakıcam internette bir fiyat değerleme yapıp öyle ilan vericem bu olayı servis cozezse içini acicaz derlerse actirmiycam direk satıcam. 1 kere açıldı mi daha kapanmaz o :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam telefonun ölü fiyatı o zaten 1600 é ölücu telefonlar alıyorlar da bakıcam internette bir fiyat değerleme yapıp öyle ilan vericem bu olayı servis cozezse içini acicaz derlerse actirmiycam direk satıcam. 1 kere açıldı mi daha kapanmaz o :)

Aynen servis olayi rezalet.bi kere yolladimi mahvediyolar cihazi

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu saatten sonra Note 4 alınmaz gençler. Bunu Samsung'un S6 politikasına esasen söylüyorum. 2300 verip plastik almayın bu saatten sonra hem eylül gibi malzeme kalitesi iyi olan Note 5 tanıtırlar az sabredin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir telefona 1 aylık maaşından fazla para vermek aptallık bana göre. ( kendisi ne yapıyor sanki)
Hastalık ya bu . Telefon değiştirme olayı .

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İki bin lira altı mate 7 güzel bir tercih düşünülebilir :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Xiaomi'yi bekleyin beyler.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler note 4ten sogumaya basladim.bu gidisle iphone 6 alabilirim.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Şahsen 1750 e satıyorum , ne oksitlenme var ne de başka bir sıkıntı. Nakte ihtiyacım olmasa satmam çürüyene kadar Note 4 kullanırım :mrgreen:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şahsen 1750 e satıyorum , ne oksitlenme var ne de başka bir sıkıntı. Nakte ihtiyacım olmasa satmam çürüyene kadar Note 4 kullanırım :mrgreen:
Kilifsiz kullanınca sizde de olmaya başlar diye düşünüyorum.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Kilifsiz kullanınca sizde de olmaya başlar diye düşünüyorum.
Daha önce silikon 10 liralık kılıf ile kullanıyordum. Boyasız kalan metal kısımların lekelendiğini farkettim.Mide bulandırıcı bir lekelenme şekli !!! Şimdi Spigen kılıfı taktım o şekilde o lekeleri görmeden kullanıyorum :mrgreen: Değişimden gelmiş 5s + 400 tl teklif var ne dersin [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]z

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
valla soğudum nedense herkez yazıyo forumlarda kötü falan diye.Biraz araştırdım baya sorun var diyolar vazgeçtim bende note 4 almıycam.Bi dayımdaki cihaz normal galiba diğerleri problemli herhalde çünkü 10 kişi demiyo 1000 kişi diyo bu sorunları

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Daha önce silikon 10 liralık kılıf ile kullanıyordum. Boyasız kalan metal kısımların lekelendiğini farkettim.Mide bulandırıcı bir lekelenme şekli !!! Şimdi Spigen kılıfı taktım o şekilde o lekeleri görmeden kullanıyorum :mrgreen: Değişimden gelmiş 5s + 400 tl teklif var ne dersin [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]z
500 é çıkartırsa değeridir. Verilebilir.
Bende tekrar ip6 ya geçmeyi düşünüyorum . İlk aldığımda başabaş değişim yapıyorlardı suan bir 200_300 isterler ....

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
valla soğudum nedense herkez yazıyo forumlarda kötü falan diye.Biraz araştırdım baya sorun var diyolar vazgeçtim bende note 4 almıycam.Bi dayımdaki cihaz normal galiba diğerleri problemli herhalde çünkü 10 kişi demiyo 1000 kişi diyo bu sorunları
Hocam kilifsiz kullansın bak yaz geldi elinde gezdirsin telefonu o kadar büyük telefonu sürekli kullandığım için sürekli cebimde tasiyamam elimde oluyor genelde terleme yapınca parlak kısımlar naneyi yiyor. Muhtemelen samsung bu oksitlenme olayını değişim yaparak çözer. Haaa bakin degisim dedim telefon değişimi değil parça değişimi.