Note 3 - S5 - Lg Pro 2 - Xperia Z2 Veya Öneri

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] Haklısın . :) Zaten Bende Video Çekmem Çook Nadir Video Çekerim Fotoğrafıda Çok Nadir Çekerim . Benim İsteğim Piyasanın En İyi Oyunlarını Oynatsın , Nete Keyif İle Gireyim Vs. Su Geçirmemesi de Çok İyi Oldu :) Atınca Atarız Bi Soğuk Suya Soğur :D En Sevdiğim Yorumda Buydu Bu Konuya Gelen :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana tavsiyem kesinlikle Z2 almandır. Konudaki diğer yorumlarda da anlatıldığı gibi S5 im tanıtımıyla Samsung bitmiştir (Mobil kısmı.Hala çamaşır makinesi yapıyorlar sonuçta.)Bunun dışında LG Pro 2 nin fiyatı G2 kadar cazip olursa onu da tercih edebilirsin.Kısacası su geçirmezlik ve birkaç tane daha fazla megapiksele harcayacağın paran olup olmadığını gözden geçir.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ne zaman gelir onu bilmiyorum ama Xperia Z2'nin fiyat aralığı: 2000 - 2100 TL arasında olabilir.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z2 senin istediğin özelliklerin hepsi var.
Samsung alma derim Android alacak isen Z2 al ya da HTC'nin yeni çıkacak telefonunu bekle çok iyi olacak falan diyorlar.
İphone 6 büyük olacak diyorlar 5.5 inç gibi ama daha ne zaman çıkacağı belli değil.
Ya Z2 al yada HTC'nin yenei telefonunu bekle.
Z2 Mart ayı gibi, HTC One (M8) ise Nisan ayı gibi çıkacak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba Arkdaşlar ,

Telefonumu Bozdum Sonunda :)
Yeni Telefon Almayı Planlıyorum Fakat Hangisini Alayım Bilemedim . Piyasada O Kadar Çok Ve Güzel Telefonlar Çıktı ki :turned:
Artık Telefon Değişmekten Bıktım :) Şöyle 1.5 - 2 Sene Gitsin Artık Sıkıldım :) Direk Hurdaya Çıkmasın Telefon Eskimesin Hemen :) Mesela Note 2 Kullanıyordum Note 3 Bir Çıktı Telefon Hiç Oldu Unutuldu Gitti . Direk Eskimeyecek Telefon Arıyorum . Devri Hemen Bitmesin :D

Aradığım Özellikler :
Piyasadaki Heeer Oyunu Açsın Çok Oyun Oynarım . Isınma En Az Olsun (Asphalt 8 , Real Racing 3 , Gt Racing 2 Vs..)
Şarjı Fazla Önemli Değil 1 Gün Gitse Yeterli :)
Ekran Büyüklüğü de Note 3 Tarzında Seviyorum . İnternette Dolaşması Daha Keyifli Oluyor .
Ekran Hd Olursa Fevklade Olur
Kamera Benim İçin Fazla Önemli Değil Fakat UHD Olursa Çok İyi Olur . :)

Aklımda Note 3 - S5 Vardı Fakat Note 3 3-5 Aya Note 2 İle Karşılaştığım Duruma Dönecek Gibi Çünkü Note 4 Çıkacakmış Son Bahar Civarında Fakat Hala Var Kafamda .

S5 İse Beklentilerimi Karşılamadı Hayal Kırıklığına Uğradım Daha İyi Bir Şey Bekliyordum Birde Tanıtılan Ürün İçin Yapılan İşlemci Farklıydı Türkiyede 4G Olmadığı İçin Kim Bilir Burda Nasıl Olur . Bu Da Hala Aklımda Ama :) Ekranı Note 3 Kadar Olsaydı En Azından Şöyle 5.4 - 5.5 Civarında . Hemen Eskicek Telefon Olduğunu Pek Sanmıyorum Fakat Piyasadaki Bir Çok Telefona Göre Özellikleri Düşük Kalmış. Hoşuma Giden Tek Şey Parmak İzi İle Açılması .

Önceliklerim Bu İkisi Fakat Tavsiyelere de Açığım . Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum . İyi Günler Diliyorum ...

Dostum sen burada açık açık G Pro 2'yi anlatmışsın. 5.9" yine de bana büyük dersen Z2 alabilirsin. Fiyatı tuzlu olur ama orası sana kalmış. Mayıs ayında 5.5"lik G3 tanıtılabilir bir de.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
adamlar 6 ayda bir telefon çıkarıyorlar hiç gerek yok.
Yeni yongasetler ve işlemci modülleri çıktığı zaman her üretici gibi cihazını yenileyecek bunda ne tür bir sıkıntı varki ?
Önemli olan önceki cihazlardan desteğini kesmemesi e onuda yapıyor düzenli güncelleme veriyor :)
Şimdi MWC de cihaz tanıtmasaydı s5 in g pro 2 nin gerisinde kalmayacak mıydı ?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Note 3 Yada S5 Bu İkisinden Hangisini Önerirsiniz ? Nedeni İle Belirtirmisiniz . Bu İkisi Arasında Çok Kalıyorum . Gene Başka Telefonlara da Bakacağım Ama Öncelik Bu İkilide ...
her ikiside hemen hemen aynı performansı verir belki s5'in performansı daha yüksek olabilir ama bunu pek fark edemezsin büyük ekran istiyorsan note 3 al ekranı daha büyük ayrıca s-pen'ide var.yanlız şunuda unutmamak gerekir benim için çok önemli olan metal çerçeve.. s5'in çerçevesi metal yani note 3 deki gibi metal görünümlü plastik değil dolayısıyla soyulma derdi olmaz.

Quadriceps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlattığın özelliklere en yakın telefonlar Xperia Z2 ve Note 3 ( N9005 ) . Bence bu ikisinden birisini almalısın. Şimdi genel olarak özelliklerine baktığımızda Ekran boyutu hoşuna gidiyormuş, Bataryası ve kamerası çok önemli değil diyorsun. Dolayısıyla sanırım Note 3 ( N9005 ) senin için en uygun telefon gibi görünüyor. Ben yerinde olsam Z2 ' yi tercih ederdim; ama ihtiyacına en uygun tlefon Note 3 N9005 gibi görünüyor. Ayrıca 4 Çekirdekli 2.3 GHZ işlemci , 3 GB Ram , 150 Mbps veri aktarım hızı ve 4K Video kayıt gibi özellikler oldukça tatmin edici özellikler bu telefon senin 1.5 - 2 yıllık ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Benim Bilgisayarımdan güçlü Telefon :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yıl olmuş 2014 hâlâ çöp önersi yapılıyor. Yurtdışı cihaz önermek de yeni moda.
Bu sene alınabilecek en mantıklı cihazlar Z2, G2, G pro 2 ve G3'tür. Boyutuna ve fiyatına göre seçim yapın. Bir kere samsung'u millet olarak boykot etmemiz lazım. Adamlar 3. Sınıf muamelesi yapıyorlar hâlâ samsung diye yatıp kalkıyorsunuz..

fawkes88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
getirsene 5s inle bendeki note 3 her ortamda karşılaştıralım iphoneci arkadaşlar hayatımdaki ilk defa samsung kullanıyorum aslada fancılık yapmam ama bu sefer olmuş samsung

crazcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

• Sony'nin Z2 serisi kusursuz görünüyor. IPS ekran hamlesi çok yerinde olmuş. Tabletinin de telefonunun da piyasada muadili olmayacak gibi..

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kalite istiyosan git z2 al derim. note 3 ü direkt elemelisin ancak z2 nin bence tek kötü yanı var oda 6 ay sonra z3 ün çıkacak olması.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
japon firma türkiye konusunda cok kısır öncelik avrupa ülkelerinde her zamanki gibi avrupa ülkelerinden sonra mayıs ortalarında z2 2.5tl olarak türkiye hayranlarıyla bulusur