Merhaba Arkdaşlar ,
Telefonumu Bozdum Sonunda
Yeni Telefon Almayı Planlıyorum Fakat Hangisini Alayım Bilemedim . Piyasada O Kadar Çok Ve Güzel Telefonlar Çıktı ki :turned:
Artık Telefon Değişmekten Bıktım
Şöyle 1.5 - 2 Sene Gitsin Artık Sıkıldım
Direk Hurdaya Çıkmasın Telefon Eskimesin Hemen
Mesela Note 2 Kullanıyordum Note 3 Bir Çıktı Telefon Hiç Oldu Unutuldu Gitti . Direk Eskimeyecek Telefon Arıyorum . Devri Hemen Bitmesin
Aradığım Özellikler :
Piyasadaki Heeer Oyunu Açsın Çok Oyun Oynarım . Isınma En Az Olsun (Asphalt 8 , Real Racing 3 , Gt Racing 2 Vs..)
Şarjı Fazla Önemli Değil 1 Gün Gitse Yeterli
Ekran Büyüklüğü de Note 3 Tarzında Seviyorum . İnternette Dolaşması Daha Keyifli Oluyor .
Ekran Hd Olursa Fevklade Olur
Kamera Benim İçin Fazla Önemli Değil Fakat UHD Olursa Çok İyi Olur .
Aklımda Note 3 - S5 Vardı Fakat Note 3 3-5 Aya Note 2 İle Karşılaştığım Duruma Dönecek Gibi Çünkü Note 4 Çıkacakmış Son Bahar Civarında Fakat Hala Var Kafamda .
S5 İse Beklentilerimi Karşılamadı Hayal Kırıklığına Uğradım Daha İyi Bir Şey Bekliyordum Birde Tanıtılan Ürün İçin Yapılan İşlemci Farklıydı Türkiyede 4G Olmadığı İçin Kim Bilir Burda Nasıl Olur . Bu Da Hala Aklımda Ama
Ekranı Note 3 Kadar Olsaydı En Azından Şöyle 5.4 - 5.5 Civarında . Hemen Eskicek Telefon Olduğunu Pek Sanmıyorum Fakat Piyasadaki Bir Çok Telefona Göre Özellikleri Düşük Kalmış. Hoşuma Giden Tek Şey Parmak İzi İle Açılması .
Önceliklerim Bu İkisi Fakat Tavsiyelere de Açığım . Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum . İyi Günler Diliyorum ...
Telefonumu Bozdum Sonunda

Yeni Telefon Almayı Planlıyorum Fakat Hangisini Alayım Bilemedim . Piyasada O Kadar Çok Ve Güzel Telefonlar Çıktı ki :turned:
Artık Telefon Değişmekten Bıktım

Aradığım Özellikler :
Piyasadaki Heeer Oyunu Açsın Çok Oyun Oynarım . Isınma En Az Olsun (Asphalt 8 , Real Racing 3 , Gt Racing 2 Vs..)
Şarjı Fazla Önemli Değil 1 Gün Gitse Yeterli

Ekran Büyüklüğü de Note 3 Tarzında Seviyorum . İnternette Dolaşması Daha Keyifli Oluyor .
Ekran Hd Olursa Fevklade Olur
Kamera Benim İçin Fazla Önemli Değil Fakat UHD Olursa Çok İyi Olur .

Aklımda Note 3 - S5 Vardı Fakat Note 3 3-5 Aya Note 2 İle Karşılaştığım Duruma Dönecek Gibi Çünkü Note 4 Çıkacakmış Son Bahar Civarında Fakat Hala Var Kafamda .
S5 İse Beklentilerimi Karşılamadı Hayal Kırıklığına Uğradım Daha İyi Bir Şey Bekliyordum Birde Tanıtılan Ürün İçin Yapılan İşlemci Farklıydı Türkiyede 4G Olmadığı İçin Kim Bilir Burda Nasıl Olur . Bu Da Hala Aklımda Ama

Önceliklerim Bu İkisi Fakat Tavsiyelere de Açığım . Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum . İyi Günler Diliyorum ...