Note 3 - S5 - Lg Pro 2 - Xperia Z2 Veya Öneri

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkdaşlar ,

Telefonumu Bozdum Sonunda :)
Yeni Telefon Almayı Planlıyorum Fakat Hangisini Alayım Bilemedim . Piyasada O Kadar Çok Ve Güzel Telefonlar Çıktı ki :turned:
Artık Telefon Değişmekten Bıktım :) Şöyle 1.5 - 2 Sene Gitsin Artık Sıkıldım :) Direk Hurdaya Çıkmasın Telefon Eskimesin Hemen :) Mesela Note 2 Kullanıyordum Note 3 Bir Çıktı Telefon Hiç Oldu Unutuldu Gitti . Direk Eskimeyecek Telefon Arıyorum . Devri Hemen Bitmesin :D

Aradığım Özellikler :
Piyasadaki Heeer Oyunu Açsın Çok Oyun Oynarım . Isınma En Az Olsun (Asphalt 8 , Real Racing 3 , Gt Racing 2 Vs..)
Şarjı Fazla Önemli Değil 1 Gün Gitse Yeterli :)
Ekran Büyüklüğü de Note 3 Tarzında Seviyorum . İnternette Dolaşması Daha Keyifli Oluyor .
Ekran Hd Olursa Fevklade Olur
Kamera Benim İçin Fazla Önemli Değil Fakat UHD Olursa Çok İyi Olur . :)

Aklımda Note 3 - S5 Vardı Fakat Note 3 3-5 Aya Note 2 İle Karşılaştığım Duruma Dönecek Gibi Çünkü Note 4 Çıkacakmış Son Bahar Civarında Fakat Hala Var Kafamda .

S5 İse Beklentilerimi Karşılamadı Hayal Kırıklığına Uğradım Daha İyi Bir Şey Bekliyordum Birde Tanıtılan Ürün İçin Yapılan İşlemci Farklıydı Türkiyede 4G Olmadığı İçin Kim Bilir Burda Nasıl Olur . Bu Da Hala Aklımda Ama :) Ekranı Note 3 Kadar Olsaydı En Azından Şöyle 5.4 - 5.5 Civarında . Hemen Eskicek Telefon Olduğunu Pek Sanmıyorum Fakat Piyasadaki Bir Çok Telefona Göre Özellikleri Düşük Kalmış. Hoşuma Giden Tek Şey Parmak İzi İle Açılması .

Önceliklerim Bu İkisi Fakat Tavsiyelere de Açığım . Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum . İyi Günler Diliyorum ...

Reaksiyon puanı
2,148
Zaten her sene yenileniyor telefonlar, en yenisini de alsan seneye arka plana itilecek.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
g2 al kafan rahat olsun şimdilik bi yıl kullan sonra gpro2ye geç

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkdaşlar ,

Yeni Telefon Almayı Planlıyorum Fakat Hangisini Alayım Bilemedim . Piyasada O Kadar Çok Ve Güzel Telefonlar Çıktı ki :turned:
Artık Telefon Değişmekten Bıktım :) Şöyle 1.5 - 2 Sene Gitsin Artık Sıkıldım :) Direk Hurdaya Çıkmasın Telefon Eskimesin Hemen :) Mesela Note 2 Kullanıyordum Note 3 Bir Çıktı Telefon Hiç Oldu Unutuldu Gitti . Direk Eskimeyecek Telefon Arıyorum . Devri Hemen Bitmesin :D

Aradığım Özellikler :
Piyasadaki Heeer Oyunu Açsın Çok Oyun Oynarım . Isınma En Az Olsun (Asphalt 8 , Real Racing 3 , Gt Racing 2 Vs..)
Ekran Büyüklüğü de Note 3 Tarzında Seviyorum . İnternette Dolaşması Daha Keyifli Oluyor .

Aklımda Note 3 - S5 Vardı Fakat Note 3 3-5 Aya Note 2 İle Karşılaştığım Duruma Dönecek Gibi Çünkü Note 4 Çıkacakmış Son Bahar Civarında Fakat Hala Var Kafamda .

S5 İse Beklentilerimi Karşılamadı Hayal Kırıklığına Uğradım Daha İyi Bir Şey Bekliyordum Birde Tanıtılan Ürün İçin Yapılan İşlemci Farklıydı Türkiyede 4G Olmadığı İçin Kim Bilir Burda Nasıl Olur . Bu Da Hala Aklımda Ama :) Ekranı Note 3 Kadar Olsaydı En Azından Şöyle 5.4 - 5.5 Civarında . Hemen Eskicek Telefon Olduğunu Pek Sanmıyorum Fakat Piyasadaki Bir Çok Telefona Göre Özellikleri Düşük Kalmış. Hoşuma Giden Tek Şey Parmak İzi İle Açılması .

Önceliklerim Bu İkisi Fakat Tavsiyelere de Açığım . Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum . İyi Günler Diliyorum ...

Kardeşim sen çooook şey istiyorsun senin dediğin telefon daha çıkmadı çıkartamadılar. Real Racing Asphalt 8 dre ısınma istemiosun ama istiyorsan bütün telefonlarda dene ısınır o. Dediğin olay hayal Ha eğer bataryanın cabuk bitmesini istemiosan LG serisini al derim

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Isınma Sorunu En Az Olsun Olursada Olur Yapacak Bir Şey Yok . Isındıktan Sonra Telefon Kasıyor , Elini Terletiyor , Bide O Ara Biri Arasa İyice Sinir Bozuyor Telefon Sıcacık Kulağına Götür İğrenç Oluyor :)
Batarya Fazla Sorunda Değil Oyunlarda 7-8 Saat Gitsede Yeter.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslında Kafamda s5 Var Daha Yeni Çıktı 1.5 Sene Felanda Daha Çıkmazda Bunla Bareber Gene Bir Çok Telefon Çıktı İşler Orda Karışıyor :( Lg Pro 2 - Xperina Z2 Vs. Ondan Kararsız Kaldım .

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 3 Yada S5 Bu İkisinden Hangisini Önerirsiniz ? Nedeni İle Belirtirmisiniz . Bu İkisi Arasında Çok Kalıyorum . Gene Başka Telefonlara da Bakacağım Ama Öncelik Bu İkilide ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bence z2 al bataryası 3200 rahat bir günü çıkaracaktır işlemci, ram vs. o biçim oyunlardan hiç sorun çıkmaz. kamerada senin istediğin gibi UHD. Eğer bunu istemiyorsan iphone 5s alabilirsin geçen bi arkadaşım aldı kullanma fırsatım oldu gerçekten çok güzel bir telefon donma,kasma gibi şeylerden çok uzak kamerası UHD olmasada çok güzel.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben olsam Note 3 ile S5 plastiklerini elerim. Android istiyorsanız Z2 derim. Ama Iphone 6'da gelecektir, aralarından en iyisi her zamanki gibi Apple olacak.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 3 Yada S5 Bu İkisinden Hangisini Önerirsiniz ? Nedeni İle Belirtirmisiniz . Bu İkisi Arasında Çok Kalıyorum . Gene Başka Telefonlara da Bakacağım Ama Öncelik Bu İkilide ...

Note 3 ile S5 arasında benim önerim Note 3( N9005 modeli olan. Türkiye'deki değil ).

- Note 3 RAM konusunda Galaxy S5'den daha iyi.
- İkiside Snapdragon 800 işlemci kullanıyor. Fakat S5; 2.5 GHz hızında. Note3; 2.4 GHz hızında. (Fark yok. İkiside 4 çekirdekli)
- Samsung Galaxy S5'in Galaxy Note 3'e göre 3 MP daha kalite çekiyor. (Kamera konusunda S5)
- Galaxy S5'de güvenlik önlemi "Parmak İzi Okuyucu" olduğu için biraz daha iyi.
- Samsung Galaxy S5 Yeni TouchWiz arayüz ile geliyor. (Büyük ihtimal Note 3'de gelebilir.)
- Galaxy Note 3'deki S-Pen teknolojisi oldukça başarılı. Ve Galaxy S Modellerinin hiçbirinde yok.
- Galaxy Note 3 senin aldığın Note 2 gibi tabi olucak. Ama Galaxy S5'de öyle olacak. (Galaxy S3'üm var. Çıkatığı günlerde almıştım. Unutuldu gitti. S5'de öyle olacaktır.)
- Samsung Galaxy S5'de 2 LED FLASH kullanılıyor. Kamera konusunda her türlü S5.

* Aklıma geldiği kadarını yazdım. Eksiklerim vardır. Eksikler için K.b. Benim önerim Xperia Z2 veya Note 3 alman.

Ben olsam Note 3 ile S5 plastiklerini elerim. Android istiyorsanız Z2 derim. Ama Iphone 6'da gelecektir, aralarından en iyisi her zamanki gibi Apple olacak.

Arkadaşım en iyisi Apple olacak demişsin. iPhone'ların şuana kadar gördüğüm özellikleri bunlar.

- Parmak izi okuyucu (Artık S5'de de var.)
- Kaliteli güzel bir tasartım.
- 64 bit işlemci.

* Daha Bluetooth'u bile olmayan telefonu nasıl savunursunuz anlayamıyorum. Galaxy Serisinin o kadar çok özelliğini gördüm ki hiçbiri Apple'larda yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Z2 al istediğin özelliklerin hepsi mevcut ısınıncada soğuk suya at bir sorun kalmaz

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Note 3 ile S5 arasında benim önerim Note 3( N9005 modeli olan. Türkiye'deki değil ).

- İkiside Snapdragon 800 işlemci kullanıyor. Fakat S5; 2.5 GHz hızında. Note3; 2.4 GHz hızında. (Fark yok. İkiside 4 çekirdekli)
- Samsung Galaxy S5'in Galaxy Note 3'e göre 3 MP daha kalite çekiyor. (Kamera konusunda S5)
- Samsung Galaxy S5 Yeni TouchWiz arayüz ile geliyor. (Büyük ihtimal Note 3'de gelebilir.)
- Galaxy Note 3'deki S-Pen teknolojisi oldukça başarılı. Ve Galaxy S Modellerinin hiçbirinde yok.
- Galaxy Note 3 senin aldığın Note 2 gibi tabi olucak. Ama Galaxy S5'de öyle olacak. (Galaxy S3'üm var. Çıkatığı günlerde almıştım. Unutuldu gitti. S5'de öyle olacaktır.)

* Aklıma geldiği kadarını yazdım. Eksiklerim vardır. Eksikler için K.b. Benim önerim Xperia Z2 veya Note 3 alman.

Arkadaşım en iyisi Apple olacak demişsin. iPhone'ların şuana kadar gördüğüm özellikleri bunlar.

- 64 bit işlemci.

* Daha Bluetooth'u bile olmayan telefonu nasıl savunursunuz anlayamıyorum. Galaxy Serisinin o kadar çok özelliğini gördüm ki hiçbiri Apple'larda yok.

Apple'da ne var biliyor musun? Hiçbir firmanın yapamadığı yazılım.

Sanırım bu kapak olmuştur.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bluetooth'u yok mu?! Çok cahilsin keşke ölsen...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Eğer donanım önemli olsaydı Android donmazdı bilmem anlatabildim mi? Gelmiş burada bir de bana Samsung fanlığı yapıyor la.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bluetooth'u yok mu?! Çok cahilsin keşke ölsen...

Ya ben onu sizin anladığınız şekilde söylemek istemedim. Yani ben o telefonu sevmiyorum özelliksiz buluyorum ve fiyatı çok pahalı. Ben yazımda sadece 5S'den değil tüm Apple modellerinden bashettim.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Peki soruyorum Galaxy serisindeki özelliklerin kaçı kullanışlı ya da önemli?

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki soruyorum Galaxy serisindeki özelliklerin kaçı kullanışlı ya da önemli?

Tamam pek bi önemli yok hatta hepsine yakını kullanışlı değil. Ama Apple'da vallaha onu bile göremiyorum. Tamam bi İOS işletim sistemi var. Dayanıklı başka birşey göremiyorum. Tek amacının hava olduğunu düşünüyorum.

Şunu da ekliyim. Düne kadar Samsung hayranıydım. Galaxy S5 ile artık bitti. Bugünden itibaren Favorim Z2

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hava kısmı öznel bir şey, senin ne niyete aldığın önemli. Yoksa S4 alanda hava atıyor, Xperia z1 alanda, G2 alanda.

Iphone'lar çok pahallı o kadar parayı ben de vermem. Ama ona o kadar verilmez diye kötü bir telefon olmaz öyle değil mi?

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hava kısmı öznel bir şey, senin ne niyete aldığın önemli. Yoksa S4 alanda hava atıyor, Xperia z1 alanda, G2 alanda.

Iphone'lar çok pahallı o kadar parayı ben de vermem. Ama ona o kadar verilmez diye kötü bir telefon olmaz öyle değil mi?

Kötü telefon olduğunu fiyatından dolayı söyledim. Tabiki de kötü bir telefon değil. 5S ilk çıktığında 2700TL civarındaydı.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s5'i zaten kafadan ele parmak izi okuyucusuda bi naneye benzemiyor iphone 5s'e göre çok kullanışsız yok neymiş ilk önce telefonu aç sonra parmağını aşağı doğru sürt 4-5 kere dene açılmasın..zaten okuyucu ekrandada değilmiş home butonuna entegre etmişler.note 3(n9005) fena değil ama yeni seri almalısın eski serilerde kasa açıklığı problemi var.xperia z2 aralarında en iyisi tavsiyem xperia z2 al veya iphone 6'yı bekle eminim o da çok güzel olacaktır

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Apple'da ne var biliyor musun? Hiçbir firmanın yapamadığı yazılım.

Sanırım bu kapak olmuştur.

O yüzden zaten sürekli diğer firmalardan özellik alıp duruyor. iOS'un stabilliği dışında hiçbir artısı yok. Galaxy Wonder'dan 5C'ye geçen arkadaşım bile iOS için "Abartıldığı kadar da stabil değil." yorumunu yaptı. Yine de en stabil mobil yazılım tabi.

Nexus 5 ile 5S arasında neredeyse hiç performans ve stabilite farkının olmadığını hatırlatıyorum.

Esas soruya gelirsek, bu yılın cihazı şu anda tartışmasız Z2.

Ekleme: Isınmayan cihaz olmaz, az biraz mantıklı düşününce bunu kavrayacaksınızdır. Her cihaz en fazla 6 ay tepede kalır, sonrasında düşer düşer düşer, 2 yıl sonunda orta seviye cihazı haline gelir özellikle 3D performansı konusunda.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba Arkdaşlar ,

Aradığım Özellikler :

Note 3 tek geçerim.. begenmessen z2 de olur.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tavsiye Ve Yorumlar İçin Çok Teşekkürler .
Doğrusu İOS'u Bir Türlü Sevemedim 4s Kullandım Sonra Sıkıldım Bana Göre Değildi Sanki Bi Note 2 Tadını Vermiyordu . Ayrıca Diğer Telefonlara Kıyasla Ekranı Küçük Yapıyor Apple Büyük Olsa Birazcık Daha Belki Güzel Olurdu . Z2 ' ye Birazcık Bakayım Bakalım . Z2 Ne Zaman Türkiye 'ye Düşer Dersiniz :)

- 64 bit işlemci.

Gerçekten Baya Baya İlgilenmişsiniz Konum İle Teşekkür Ediyorum .
Note 3 Zaten Avrupadaki Gibi Olsa Muhteşem Olur . Avrupadan Getirme İhtimalim Yok Garantisi Felan Hep Sıkıntı Oluyor Bir Kere Yaptım Telefon Bir Bozuldu Öylece Kaldı Elimde . Yoksa Note 3 Gerçekten Güzel :) Z2 Daha Sıcak Gelmeye Başladı On Kişiden Yedisi Z2 Diyor Yada "X Telefonu Sevmezsen Z2 Al Diyorlar"

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İsteklerin: Büyük ekran, çok oyun, stabil, hızlı, kameraya çok önem vermiyorsun ama UHD olsun, batarya ömrü uzun olsun diyorsan önünde 2 seçenek kalıyor. Z2 ve G Pro 2.
Burdan sonrası senin göz zevkine ve ekran tercihine kalır. İkisi de kusursuz bence. Z2 5.2" ekran, G Pro 2 de 5.9" ekran. İkisinin tasarımı da oldukça iyi. Note 3 gibi büyük ekran seviyorsan G Pro 2 sana daha yakın bir cihaz. Note 3 ile S5'i düşünme bile..

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg Pro 2 Ve Xperia Z2 Türkiye'ye Ne Zaman Gelir Bilgisi Olan Varmı ? Birde Fiyat Aralığı Ne Kadar Olur Sizce ?

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Z2 piyasanin en iyisi ısıninca suya at soğur .d

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Isınma Sorunu En Az Olsun Olursada Olur Yapacak Bir Şey Yok . Isındıktan Sonra Telefon Kasıyor , Elini Terletiyor , Bide O Ara Biri Arasa İyice Sinir Bozuyor Telefon Sıcacık Kulağına Götür İğrenç Oluyor :)
Batarya Fazla Sorunda Değil Oyunlarda 7-8 Saat Gitsede Yeter.

Aslında Kafamda s5 Var Daha Yeni Çıktı 1.5 Sene Felanda Daha Çıkmazda Bunla Bareber Gene Bir Çok Telefon Çıktı İşler Orda Karışıyor :( Lg Pro 2 - Xperina Z2 Vs. Ondan Kararsız Kaldım .

S5 ALMA 2800 mAh batarya var Z2 de 3200 veya 3000mAh batarya var 2sinin incide aynı Z2 al fakat LG nin son telefonlarının bataryası iyi çok iyi fakat Lg daha fszla ısınıyor

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 2100-2500 bandından girer.
LG Pro 2 de en fazla 1800 gibime geliyor.

Geliş sürelerini bilmiyorum değişiyor ülke ülke.

Nisan ayında S5'te Z2'de gelicek Z2'nin fyatı 2200tl Samsungun fiyatıda 2200 ile 2400 Tl arası Lg pro 2 yi ne zaman gelcek bilmiyorum fakat sizin dediğinizgibi bslar

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla hocam çok takıyorsun teknolojiye yetişemezsin

ayın 23 üne kadar note 2 kullanıyordum ilk çıktığında almıştım çok memnumdum bi tek kasada soyulmalar başladığı için biraz soğudum ve mantıklı bi takas geldi sıfır z1'i çok çok ucuza aldım

neden ayın 23 ünde z1 aldın dersen z1 vs z2 yaptığımda çokda bi + sı çok bana göre 4K video çekiyormuş aman neymiş allah için 4K video çekicende nerede oynatacan? ekranı bile 4K değil ki kaldi ki kaç kişinin evinde 4K tv var ? başkada dişe değer bi özellik yok ayrıca kaçımız oturup bütün gün video çekiyor =) note 2 ile 3 defa video çekmişim 2 tanesi küçük yiğenimin 1 tanesi doğum günü.. ee sorarsan z1 i alalı 3 gün oldu çok memnunum ve 1 tane video çektim Full HD =) yeterde artar