Note 3 mü s4 mü?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bu iki telefon arasında kararsızım. Telefonu genelde oyun internet ve mesaj için kullanıcam. Ben note 3 istiyorum ama s4 de de aynı özellikler var. Note 3 ü taşımak zor ama s4 ün özelliği az. Sizce hangisi note 3 le aynı özellikleri olduğu için s4 mü daha iyi olduğu için note 3 mü ?

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
note 3 alabiliyorsan s5'de alabilirsin bence s4 düşünme ayrıca note 3 kullanıcısıyım taşıması ve kullanımı gayet rahat kafana takma

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçen uygunsa Note 3 ü tüm cihazlara tek geçerim.

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 3 alabiliyorsan s5'de alabilirsin bence s4 düşünme ayrıca note 3 kullanıcısıyım taşıması ve kullanımı gayet rahat kafana takma

hocam emin misin telefonu alınca ekstra çanta almak zorunda kalmam demi??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 3 tabikide yada S5 bekle

s5 i kamerası haricinde rezalet olarak görüyorum. tam bir fiyasko bence.

Bütçen uygunsa Note 3 ü tüm cihazlara tek geçerim.

GM Discovery elite a da mı?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
note 3 al büyüklüğü dertse discovery elite al.. Ben olsam direk elite alırdım note 3 e o kadar para vermezdim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 3 veya S5 diyosan GM ye falan bulaşma direk Note 3 al. Sırf o stylus için bile değer. Örneğin nette gezerken mouse gibi kullanabiliyosun. Stylus diğer özelliklerini de bir incele istersen. Note 3'e verebileceğin para senin için sorun değilse biliminsanlarının hemen GM al laflarına kulaklarını tıkla ilerki günlerde kafan rahat olsun.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam hem s4 ile note3 aynı özelliklerde olup hem nasıl s4ün özelliği az oluyor :( 5 aydır telefon alacaksınız :D

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
note3 alabilirsin güzel telefon ben note2 kullanıom harika resmen ama o fiyatı gözünden çıkardıysan one m8 al nisanın ortalarında türkiyeden alınabilecek diyorlar ama s4i kesinlikle önermem vesselam :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben olsam param varsa Xperia Z2 alırım yoksa Elite :)

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bu iki telefon arasında kararsızım. Telefonu genelde oyun internet ve mesaj için kullanıcam. Ben note 3 istiyorum ama s4 de de aynı özellikler var. Note 3 ü taşımak zor ama s4 ün özelliği az. Sizce hangisi note 3 le aynı özellikleri olduğu için s4 mü daha iyi olduğu için note 3 mü ?

Bana kalırsa Note3 almanı öneririm.Çünkü S4'e tercih etme nedenlerinden en başında batarya performansı olacaktır.Büyüklüğüde dert etme.Gözün alışınca daha büyüğünü arayacaksın. ;)

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam emin misin telefonu alınca ekstra çanta almak zorunda kalmam demi??

s5 i kamerası haricinde rezalet olarak görüyorum. tam bir fiyasko bence.

GM Discovery elite a da mı?
Evet GM Elite'de tek geçerim. cihaz içeriği ne kadar iyi olursa olsun kalite lazım. Androidin en kaliteli telefonuda Note 3'tür bence. Ama sen mağazalardan yada tanıdığın birinde varsa bu telefonlardan biraz kurcala sana en uygun geleni al. :biggrin:

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bencede Note 3 mantıklı ama S5'de alınabilir :)

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hemen istiyorsan Note 3 al ama S5 de alabilirsin. Note 3 dururken S4 almanı tavsiye etmem. En iyisi biraz daha bekle Galaxy Note 4 al.