Note 3 almalımı note 4'ü beklemelimi

tufan-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar babam bana yeni bi telefon alcak ben şuan note 3'te kararlıyım ama 1 ay sonra note 4 çıkcak yani note 3'ü alayım mı yoksa note 4'ü bekleyeyim mi bu arada babam lg g3 'de alabilir çok kararsız kaldım...ütfen yardım edinn... :(

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçen müsaitse note4'ü bekle madem,şimdi note3 alacak olsan bi ton para vereceksin sonra note4 almak için yok pahasına elinden çıkarmaya çalışacaksın.
Ne kadar zengin veya durumun müsait de olsa israf iyi bir şey değil. 1 ay daha sabret note4'ü paran cebinde kalsın. Yok bekleyemem diyorsan da 2.el temiz bi note3 almanı tavsiye ederim,en azından değeri sıfır aldığın kadar çok düşmeyecektir..

tufan-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şöyle diyim biz avea dan taksitle alcaz ben okul harçlığımın yarısını telefonun taksiti için vercem babama... ben ona söyledim oda tamam dedi... yani şuan sorun yok gibi gözüküyo... bu arada ben note serisinin üst modelini seçmemin nedeni teknolojiye çok yakn olduğum için teknolojiyi sevdiğimden o telefonu çok istiyom

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım. 2 telefonda seninde bildiğin gibi başını ağrıtmaz note3 bile güçlü bir telefon note4 daha iyi olacak malum. Tercih senin,şimdiden hayırlı olsun..

tufan-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sağolun... bunu biz aveadan alcaz şuan aveadan lg g3 alana 12 ay boyunca aylık taksitin 50 lirasını kendisi ödüyo yani babam bunuda alabilir şimdi lg g3'ün sistem özelliklerinede baktığım zaman güçlü bir telefona benziyo alma ihtimali yüksek diyom çünkü 8 ağustos benim doğum günüm ve o gün kampanyanın son günü babam bana sürpriz de yapabilir... dediğim gibi ben teknolojiye çok yakın biriyim yani bu telefon note 3 yada note 4 yerini tutar mı note 4'ü beklemeden bunu mu alsak nasıl olur sizce??

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar babam bana yeni bi telefon alcak ben şuan note 3'te kararlıyım ama 1 ay sonra note 4 çıkcak yani note 3'ü alayım mı yoksa note 4'ü bekleyeyim mi bu arada babam lg g3 'de alabilir çok kararsız kaldım...ütfen yardım edinn... :(
Bence note 4'u bekle. Lg g3 veya note 3'e bosu bosuna para harcama.