Note 3 5s le Takas Edilir mi?

5dragon4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şimdi bende note 3 var telefonu satışa çıkardım adam iphone 5s le kafa kafaya takas edelim diyor sizce etsem mi?Bide iphonun sahte olmadığını nasıl anlarım?

akbatur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone ile takas etmeni kesilikle tavsiye etmem note 3 harika bir telefon kardeşim iphone şarj konusunda çok sıkıntılı bir telefon pişman olursun.Note 3 ile devam etmeni tavsiye ederim.İphone nun orjinalliği ekranın keskinliğinden ve imei numarasından anlayabilirsin.

5dragon4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam kafam harbiden çok karıştı.2 side hemen hemen eşit,o yüzden bir türlü karar veremiyorum

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben olsam takas ederdim nots 3 un piyasası hızla düşüyor

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Neden güzelim telefonu takas etme gereği duyuyorsun?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
1400 - 1500 tl arası giden bir İphone 5s ile kafa kafaya takas etmek istedi !!!! eğer durum böyle ise çekinmeden et !! Note 3 o para etmez

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
5s gibi sanki kumanda yapacaklarmışta son anda vazgeçip telefon yapmışlar algısına sahip telefonu tavsiye etmiyorum.En boy oranı en berbat telefonlardan biridir 5s.Note 3ü takas etmemeni kullanmanı öneririm.Hala note 2 nin bile gideri varken note 3 hayli hayli gider.Note 3teki onca özellikten sonra iphone sana içi boş bir cihaz gibi gelecek.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
5s gibi sanki kumanda yapacaklarmışta son anda vazgeçip telefon yapmışlar algısına sahip telefonu tavsiye etmiyorum.En boy oranı en berbat telefonlardan biridir 5s.Note 3ü takas etmemeni kullanmanı öneririm.Hala note 2 nin bile gideri varken note 3 hayli hayli gider.Note 3teki onca özellikten sonra iphone sana içi boş bir cihaz gibi gelecek.

Androidde gördüğü kasmaları unutacaktır. Siz hayatınızda 1 saat 5s kullandınız mı ki böyle konuşuyorsunuz?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Et tabi ki 6 ay kullan hoşuna gitmezse o iPhone u satar sıfır Note 3 alabilirsin :)
Samsung iyi cihaz çıkarıyorda ileride paraya çevirmeye geldiğinde iş ; çöp oğlu çöp fiyat yerlerde... O nedenle 5s i alıp ilerleyen zamanlarda dediğiniz gibi satıp sıfır note 3 alma ihtimali yüksek

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Androidde gördüğü kasmaları unutacaktır. Siz hayatınızda 1 saat 5s kullandınız mı ki böyle konuşuyorsunuz?
Ben bir ara değişiklik olsun diye alacaktım ancak gittim vatan bilgisayar mağazında elime aldım aynı anda soğudum cihazdan.Telefon uzun ve dar bu şekilde telefon olmaz olacaksa kumanda olur.Note 3te s pen var çift pencere özelliği birçok sensör özellikleri tek elle kullanım modu ve daha birçok şey bu kadar önemli birçok özelliği kaybettikten sonra daha hızlı telefon kullanmak beni tatmin etmez.Ayrıca 5ste şarj sıkıntısı da var.Maharet içi boş cihazı hızlı çalıştırmak değil maharet içi dolu sistemi hızlı çalıştırabilmek ve bunu da yapabilen yok.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ben bir ara değişiklik olsun diye alacaktım ancak gittim vatan bilgisayar mağazında elime aldım aynı anda soğudum cihazdan.Telefon uzun ve dar bu şekilde telefon olmaz olacaksa kumanda olur.Note 3te s pen var çift pencere özelliği birçok sensör özellikleri tek elle kullanım modu ve daha birçok şey bu kadar önemli birçok özelliği kaybettikten sonra daha hızlı telefon kullanmak beni tatmin etmez.Ayrıca 5ste şarj sıkıntısı da var.Maharet içi boş cihazı hızlı çalıştırmak değil maharet içi dolu sistemi hızlı çalıştırabilmek ve bunu da yapabilen yok.

Android çok mu dolu? Sen jailbreak diye bişey dıymadın herhalde.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Sen 2 gün iphone kullan ondan sonra konuş

telefonmeraklıs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın zevkine kalmış ama ikisini tatma deneme açısından benim dediğimi düşünmesini isterim herkesin zevki farklı :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
3200 mAh batarya -> 1570mAh, pil süresi senin icin ne kadar önemli?

4X 2.3 Ghz islemci -> 2X 1.3 Ghz

3GB RAM -> 1GB RAM

13MP -> 8MP

1920x1080 -> 1136x640 cözünürlük

2MP -> 1.2 MP ön kamera

Video kalitesi Note 3'de daha iyi. 2160x 30fps -> 1080x 30fps

NFC özelligi var, iphone 5s'de yok.

Bunlari göz önünde bulundurarak secimini yap.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
3200 mAh batarya -> 1570mAh, pil süresi senin icin ne kadar önemli?

4X 2.3 Ghz islemci -> 2X 1.3 Ghz

3GB RAM -> 1GB RAM

13MP -> 8MP

1920x1080 -> 1136x640 cözünürlük

2MP -> 1.2 MP ön kamera

Video kalitesi Note 3'de daha iyi. 2160x 30fps -> 1080x 30fps

NFC özelligi var, iphone 5s'de yok.

Bunlari göz önünde bulundurarak secimini yap.
iyi hoş diyorsun da 4x2,3 ghz biraz abarttın N9005 öyle her yerde satılmıyor. Exynos ise çöp benim gözümde !!!!

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Haklı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Haklı.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Beyler şimdi bende note 3 var telefonu satışa çıkardım adam iphone 5s le kafa kafaya takas edelim diyor sizce etsem mi?Bide iphonun sahte olmadığını nasıl anlarım?

edersin üstüne para isteye bilirler ama bence note 3 le devam et hem performans iyi hemde yakında android 5.0 alacak çok daha iyi olacak ve iphone 5s de pil sıkıntısı var pil az gidiyor note 3 de çok çok daha iyi....

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Android çok mu dolu? Sen jailbreak diye bişey dıymadın herhalde.
Duydum ancak kullanmadım ama yinede touchwiz kadar dolu dolu olcağını sanmıyorum.Mesela nexus 5 one m8 yada sonyden geçersen iphona fazla fark hissetmessin ama adam note 3 diyor note serisi rakipsiz şuanda.Bir iphone ne yaparsan yap note 3 olmaz.Birçok telefon değiştirdim ama note serisinin yeri tadı ayrıdır o tadı hiçbir cihaz vermez.Adamlar bir rakip çıkaralım dediler note serisine gördük 6 plus denen cihazı telefon bildiğin kazulet gibi olmuş incelikle uğraşacaklarına biraz çerçeveye alt ve üst boşluklara çözüm bulsunlar önce.

telefonmeraklıs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu devirde bir Android ve iOS'u sayısal verilerle karşılaştıran kaldı mı ya ? Sadece gülüyorum :mrgreen:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sayisal verileri karsilastirmayacanda neyi karsilastiracan? Note 3 her yönüyle cok daha üstün bir cihaz. Lollipop ile daha da iyi olacak. Sirf ios diye telefon takaslamanin anlami nedir?

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardes sen note 3 ün nesinden memnun değilsin ya ? Bence 5s i vermek isteyen adamin en büyük sebebi şarj konusu ve note 3 ün bariz bir şekilde bazı konularda öne cikmasi. Sen note 3 ten vazgecme

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sayisal verileri karsilastirmayacanda neyi karsilastiracan? Note 3 her yönüyle cok daha üstün bir cihaz. Lollipop ile daha da iyi olacak. Sirf ios diye telefon takaslamanin anlami nedir?
Ben de androidçiyim ama net saçmalıyorsun...

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Önemli olan sayısal veri değil... 13 mp kamera olsa ne yazar git bir bak hangisi daha iyi çekiyor. Sadece bunu söylüyorum diğerleri de yanlış bilen biliyor zaten. Üstüne para versen iphone kullanmam lakin bu burda fanboyluk yapmayı gerektirmiyor. Cümle alem biliyor çekik gözlerini;) Daha fazla uzatmayalım...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Fanboyluk ile ne alakasi var? Hadi diyelim 5s daha iyi cekiyor(ki dogru degil youtube da videolari var) video kalitesi, sarj süresi, islemci hizi ne olacak?

Siz savununca fanboy olmuyorsunuzda ben bir sey yazinca mi fanboy oluyorum?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 3 gibi bir telefonu iphone 5s ile takaslamak intihar etmek gibi bir sey. Denemesi bedava.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bana kalırsa da Note 3 daha iyi lakin sen yalan konuşuyorsun...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Senin dedigin olsun. Malum böyle tartismalara girince fanboy oluyoruz.

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2.el olarak alım satım yapan biri iseniz takas edin. Eğer ben cihazı kullanırım eskiyince satmam derseniz kesinlikle note 3 te kalın. Bir kere iPhone a geçtiğinizde o eski özgürlüğü bulamazsınız. En önemlisi batarya konusunda bin pişman olursunuz bir cebinkzde powerbank ile dolaşırsınız. Note 3 te kızıl ötesi gibi günlük yaşamı kolaylaştıracam özellikler var iken iPhone gibi sadece telefon bir cihaza geçmeniz sizi moral bozukluğuna sürükleyebilir.