Beyler şimdi bende note 3 var telefonu satışa çıkardım adam iphone 5s le kafa kafaya takas edelim diyor sizce etsem mi?Bide iphonun sahte olmadığını nasıl anlarım?
5s gibi sanki kumanda yapacaklarmışta son anda vazgeçip telefon yapmışlar algısına sahip telefonu tavsiye etmiyorum.En boy oranı en berbat telefonlardan biridir 5s.Note 3ü takas etmemeni kullanmanı öneririm.Hala note 2 nin bile gideri varken note 3 hayli hayli gider.Note 3teki onca özellikten sonra iphone sana içi boş bir cihaz gibi gelecek.
Samsung iyi cihaz çıkarıyorda ileride paraya çevirmeye geldiğinde iş ; çöp oğlu çöp fiyat yerlerde... O nedenle 5s i alıp ilerleyen zamanlarda dediğiniz gibi satıp sıfır note 3 alma ihtimali yüksekEt tabi ki 6 ay kullan hoşuna gitmezse o iPhone u satar sıfır Note 3 alabilirsin![]()
Ben bir ara değişiklik olsun diye alacaktım ancak gittim vatan bilgisayar mağazında elime aldım aynı anda soğudum cihazdan.Telefon uzun ve dar bu şekilde telefon olmaz olacaksa kumanda olur.Note 3te s pen var çift pencere özelliği birçok sensör özellikleri tek elle kullanım modu ve daha birçok şey bu kadar önemli birçok özelliği kaybettikten sonra daha hızlı telefon kullanmak beni tatmin etmez.Ayrıca 5ste şarj sıkıntısı da var.Maharet içi boş cihazı hızlı çalıştırmak değil maharet içi dolu sistemi hızlı çalıştırabilmek ve bunu da yapabilen yok.Androidde gördüğü kasmaları unutacaktır. Siz hayatınızda 1 saat 5s kullandınız mı ki böyle konuşuyorsunuz?
Ben bir ara değişiklik olsun diye alacaktım ancak gittim vatan bilgisayar mağazında elime aldım aynı anda soğudum cihazdan.Telefon uzun ve dar bu şekilde telefon olmaz olacaksa kumanda olur.Note 3te s pen var çift pencere özelliği birçok sensör özellikleri tek elle kullanım modu ve daha birçok şey bu kadar önemli birçok özelliği kaybettikten sonra daha hızlı telefon kullanmak beni tatmin etmez.Ayrıca 5ste şarj sıkıntısı da var.Maharet içi boş cihazı hızlı çalıştırmak değil maharet içi dolu sistemi hızlı çalıştırabilmek ve bunu da yapabilen yok.
iyi hoş diyorsun da 4x2,3 ghz biraz abarttın N9005 öyle her yerde satılmıyor. Exynos ise çöp benim gözümde !!!!3200 mAh batarya -> 1570mAh, pil süresi senin icin ne kadar önemli?
4X 2.3 Ghz islemci -> 2X 1.3 Ghz
3GB RAM -> 1GB RAM
13MP -> 8MP
1920x1080 -> 1136x640 cözünürlük
2MP -> 1.2 MP ön kamera
Video kalitesi Note 3'de daha iyi. 2160x 30fps -> 1080x 30fps
NFC özelligi var, iphone 5s'de yok.
Bunlari göz önünde bulundurarak secimini yap.
Ben bir ara değişiklik olsun diye alacaktım ancak gittim vatan bilgisayar mağazında elime aldım aynı anda soğudum cihazdan.Telefon uzun ve dar bu şekilde telefon olmaz olacaksa kumanda olur.Note 3te s pen var çift pencere özelliği birçok sensör özellikleri tek elle kullanım modu ve daha birçok şey bu kadar önemli birçok özelliği kaybettikten sonra daha hızlı telefon kullanmak beni tatmin etmez.Ayrıca 5ste şarj sıkıntısı da var.Maharet içi boş cihazı hızlı çalıştırmak değil maharet içi dolu sistemi hızlı çalıştırabilmek ve bunu da yapabilen yok.
edersin üstüne para isteye bilirler ama bence note 3 le devam et hem performans iyi hemde yakında android 5.0 alacak çok daha iyi olacak ve iphone 5s de pil sıkıntısı var pil az gidiyor note 3 de çok çok daha iyi....Beyler şimdi bende note 3 var telefonu satışa çıkardım adam iphone 5s le kafa kafaya takas edelim diyor sizce etsem mi?Bide iphonun sahte olmadığını nasıl anlarım?
Duydum ancak kullanmadım ama yinede touchwiz kadar dolu dolu olcağını sanmıyorum.Mesela nexus 5 one m8 yada sonyden geçersen iphona fazla fark hissetmessin ama adam note 3 diyor note serisi rakipsiz şuanda.Bir iphone ne yaparsan yap note 3 olmaz.Birçok telefon değiştirdim ama note serisinin yeri tadı ayrıdır o tadı hiçbir cihaz vermez.Adamlar bir rakip çıkaralım dediler note serisine gördük 6 plus denen cihazı telefon bildiğin kazulet gibi olmuş incelikle uğraşacaklarına biraz çerçeveye alt ve üst boşluklara çözüm bulsunlar önce.Android çok mu dolu? Sen jailbreak diye bişey dıymadın herhalde.
Ben de androidçiyim ama net saçmalıyorsun...Sayisal verileri karsilastirmayacanda neyi karsilastiracan? Note 3 her yönüyle cok daha üstün bir cihaz. Lollipop ile daha da iyi olacak. Sirf ios diye telefon takaslamanin anlami nedir?
Ben de androidçiyim ama net saçmalıyorsun...