Note 3/4 - M8 -Z2/3 Hangisini Almalıyım

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 + G2 kullanıyordum ikisini satıp İphone 6 aldım beğenmedim Note 4 aldım. Şimdi S6 alabilirim fakat almayadabilirim. Z3 kullanan bir akrabam var . Bir telefon bu kadar ince ve sağlam olabilir :D
hocam aynen z3 çok ince:) note 4 nasıl hocam iyi mi cebe falan giriyo mu ? bi sorun oldumu ? kaç aydır kullanıyosunuz ? nerden aldınız :D :D çok soru ama

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence en iyisi bir teknoloji marketine gidip bakmanız hangisi size uyuyor hangisi içinize sindi vs.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
hocam aynen z3 çok ince:) note 4 nasıl hocam iyi mi cebe falan giriyo mu ? bi sorun oldumu ? kaç aydır kullanıyosunuz ? nerden aldınız :D :D çok soru ama
Note 4 kılıfısız kullanınca gayet ince , cebe sığıyor bana göre :mrgreen: Spigen Neo Hydbrid ile kullanıyorum , şu an hayvani görüntüsü var. Birinin kafasına düşse beyin kanaması geçirir o derece ama dediğim gibi kılıfsız gayet ince ve hafif.... Cihazdan memnunum fakat sürekli hobi olsun diye telefon değiştiren birisiyim !!!

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 kılıfısız kullanınca gayet ince , cebe sığıyor bana göre :mrgreen: Spigen Neo Hydbrid ile kullanıyorum , şu an hayvani görüntüsü var. Birinin kafasına düşse beyin kanaması geçirir o derece ama dediğim gibi kılıfsız gayet ince ve hafif.... Cihazdan memnunum fakat sürekli hobi olsun diye telefon değiştiren birisiyim !!!
Note 4 için 5,0 la batarya ile ilgili çok giydiriyolar doğru mu acaba note 4 ün ne kötü yanları var hocam ya kafam çorba oldu bitam note 4 alıcam diyorum bişeylerokuyorum vazgeçyorum 2000 tl verip telefonumda hemen sıkıntı çıkmasını istemiyorum

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en iyisi bir teknoloji marketine gidip bakmanız hangisi size uyuyor hangisi içinize sindi vs.

Hocam ya Note 4 alıcaktım özelliklerini sevdim ama 5.0.1 le telefon katledilmiş diyolar Z3 e pek ısınamadım M8 de alabilirim çok kararsızım,İphone 6 alıcaktım ama o fiyata pek değmiyeceğini düşünüyorum