- Konuyu başlatan
hocam aynen z3 çok inceNote 3 + G2 kullanıyordum ikisini satıp İphone 6 aldım beğenmedim Note 4 aldım. Şimdi S6 alabilirim fakat almayadabilirim. Z3 kullanan bir akrabam var . Bir telefon bu kadar ince ve sağlam olabilir![]()

hocam aynen z3 çok inceNote 3 + G2 kullanıyordum ikisini satıp İphone 6 aldım beğenmedim Note 4 aldım. Şimdi S6 alabilirim fakat almayadabilirim. Z3 kullanan bir akrabam var . Bir telefon bu kadar ince ve sağlam olabilir![]()
hepsine baktım zaten ama karar veremiyorumBence en iyisi bir teknoloji marketine gidip bakmanız hangisi size uyuyor hangisi içinize sindi vs.
Note 4 kılıfısız kullanınca gayet ince , cebe sığıyor bana göre :mrgreen: Spigen Neo Hydbrid ile kullanıyorum , şu an hayvani görüntüsü var. Birinin kafasına düşse beyin kanaması geçirir o derece ama dediğim gibi kılıfsız gayet ince ve hafif.... Cihazdan memnunum fakat sürekli hobi olsun diye telefon değiştiren birisiyim !!!hocam aynen z3 çok incenote 4 nasıl hocam iyi mi cebe falan giriyo mu ? bi sorun oldumu ? kaç aydır kullanıyosunuz ? nerden aldınız
![]()
çok soru ama
Note 4 için 5,0 la batarya ile ilgili çok giydiriyolar doğru mu acaba note 4 ün ne kötü yanları var hocam ya kafam çorba oldu bitam note 4 alıcam diyorum bişeylerokuyorum vazgeçyorum 2000 tl verip telefonumda hemen sıkıntı çıkmasını istemiyorumNote 4 kılıfısız kullanınca gayet ince , cebe sığıyor bana göre :mrgreen: Spigen Neo Hydbrid ile kullanıyorum , şu an hayvani görüntüsü var. Birinin kafasına düşse beyin kanaması geçirir o derece ama dediğim gibi kılıfsız gayet ince ve hafif.... Cihazdan memnunum fakat sürekli hobi olsun diye telefon değiştiren birisiyim !!!
Bence en iyisi bir teknoloji marketine gidip bakmanız hangisi size uyuyor hangisi içinize sindi vs.