Note 2 stabilite bozuldu

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar note 2 telefonuma bayağı bi rom attım kaldırdım orjinal rom var şuan son uygulamaları kapatmak için sağa sola kaydırırken takılıyor kasıyor telefon hep 500mhz 800nhz çalışıyor sorun nedir

Deat_Kx105ng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefon kardeşim o ve baya eski bir telefon roket atar kullanmıyorsun 1.000 tl anca hatta o kadar etmeyen bir telefon kullanıyorsun aradan ne kadar zaman geçmiş sence bu doğal değil mi ?

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Telefon kardeşim o ve baya eski bir telefon roket atar kullanmıyorsun 1.000 tl anca hatta o kadar etmeyen bir telefon kullanıyorsun aradan ne kadar zaman geçmiş sence bu doğal değil mi ?

haklısınız ama 1 ay önce olmuyordu bu sorun en son phoneix rom atmıştım ondan sonra olmaya başladı son uygulamarı kapatmak için sağa kaydırdığımda kasmıyor sola kaydırdığımda kasıyor bence yazılımsal bişey varda kaç kere wipe yapıp orjinal romu yüklesemde fayda yok

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Nova launcher kurup deneyin birde. Touchwiz arayüzü biraz sıkıntılı olabiliyor. Ama sürekli takılma varsa yazılımsal bir sorun olabilir. 4.1.2 stock rom'u deneyin.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Note 2 yi satma zamanın gelmiş bence daha fazla eskimeden iyi fiyat veren birini bulursan sat üzerine az bi miktar koyup LG G4 e geçebilirsin...Bu aralar G4 fiyatı nedeniyle çok tercih ediliyo...

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Note 2 yi satma zamanın gelmiş bence daha fazla eskimeden iyi fiyat veren birini bulursan sat üzerine az bi miktar koyup LG G4 e geçebilirsin...Bu aralar G4 fiyatı nedeniyle çok tercih ediliyo...
bıktım artık android den bu saatten sonra android telefon almam 6s almayı düşünüyorum

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Nova launcher kurup deneyin birde. Touchwiz arayüzü biraz sıkıntılı olabiliyor. Ama sürekli takılma varsa yazılımsal bir sorun olabilir. 4.1.2 stock rom'u deneyin.

yorumunuz için teşekkür ederim 4.2.2 bulursam onu kurayım 4.1.2 de çok eski

Deat_Kx105ng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Lg G serisi kesinlikle tavsiye etmiyorum yani kısmen G3 ü babamda var şu an böyle lanet bi telefon olamaz arkadaş bi telefon menü düğmesine tıklarken 1 saniyede açılır mı ? G3 açılıyor :)

Deat_Kx105ng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bıktım artık android den bu saatten sonra android telefon almam 6s almayı düşünüyorum
Kardeşim Android de sorun yok sen rom vb şeyler atarsan kurcalarsan çok doğal S6 var şu an geliştirici seçeneklerine bile dokunmuyorum bir sorun olur diye on numara 5 yıldır bir telefon verdiğim para kuruşu kuruşuna helal olsun şimdi S7 edge alacağım sorun sende bence

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
iPhone daha uzun ömürlü olacak diyenler , benim (note2yi ilk alanlardan ve şuan hala kullanan biri olarak) yorumum note2 çıktığı sırada önce iphone4 sonra iphone4ste çıkmıştı.Şuan 4sin durumu malum.Bu arada telefonların iyi performans ömrü maksimum 4 yıldır.Her marka için.

lfs6j

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer örneğin galeriyi chromeyi açarken de maksimum 800mhz oluyorsa kernelde sıkıntı vardır herhalde.
bilindiği gibi güç tasarrufunda 1200, tasarrufta değilken 1600e kadar çıkmalı.
yeni telefonla ne alakası var anlamadım abuk zubuk mesajlar yazılmış

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bir telefonun en fazla omru 3 senedir bunu boyle bilin bundan sonrasini kullanmak istiyorsaniz telefona kizmayin
Apple dahil buna.

Reaksiyon puanı
16,128
artık emekli olmak istiyor gibi ama kernel bozuk da olabilir başka rom ile dene bende gt-s5360 var hala direniyor whatsapp kuruluyor turkcelltv+ bizimle değilsin kafasında cm12 dene bence.

Deat_Kx105ng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kardeşim şu telefona birşey atmadan düzgünce kullansan belkide o Note 2 yi kullanmaya devam edebilirsin. Kendi ağzınla söylüyorsun bunu bunu atmadan önce böyle değildi düzelttim olmadı vb. Şu aleti kurcalamadan sosyal sitelere girip fotoğraflarını çekip oyununu oynasan o cihaz belkide 1 bilemedin 2 sene daha seni götürecekti güncelleme gelmez zannediyorum ki hayırlı olsun Note 5 alma zamanın gelmiş. :)