Note 2 Ses Sorunu

Carpathians

Öğrenci
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar merhaba. Benim yeni aldığım Samsung Note2 cihazımda bi sorun var. Telefon sesli konumda iken ara sıra bana arama geldiğinde telefon kendini titreşim moduna alıyor ve doğal olarak zil sesini duyamıyorum. Defalarca denedim bu her zaman olmuyor ama yani bazen sesli çalıyor bazen de kendi kafasına göre ses açık olmasına rağmen çalmıyor. Birçok önemli çağrıya sırf bu sorun yüzünden cevap veremedim. Andorid 4.4 Kitkat güncellemesi var telefonun. İşletim sistemindendir belki dedim telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim ama sorun devam ediyor. Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Samsung Türkiye garantili cihaz ama daha 1 haftalık telefon yani servisle falan uğraşmak insanın resmen ağırına gidiyor :unsure:
 

Ali TEMEL

Profesör
Katılım
17 Kasım 2006
Mesajlar
4,654
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Kitkat sürümünde bende de whatsapp bildirimleri gelmiyor, titreşim modunda titremiyor bazen. 4.3 te bu sorun yoktu ama 4.4.2 de böyle sorun yaşıyorum. 4.3 veya 4.1.2 ye dönmek daha mantıklı.
 

sefircan

Asistan
Katılım
11 Aralık 2011
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yahu saçma olacak biraz ama.. ben nokia n8 kullanıyorum , sensör ayarları var telefon yatıkken çalmıyordu ve bende bu sensör ayarları yüzünden bazı problemler yaşadım acaba sizin telefonda böyle sensör ayarları gibi bişiyler olabilirmi diye aklıma geldi..
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana göre hiçbir çözüm önerisi saçma değildir kardeşim. Telefondaki sensörleri devre dışı bıraktım şimdi. Bakalım gelen aramaları stabil bi şekilde sesli aktarabilecek mi telefon. Bi de böyle deneyelim ;)
 

Carpathians

Öğrenci
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Telefondaki sensörleri devre dışı bıraktım şimdi bakalım problemi çözücek mi bi de böyle deneyelim? Bu arada hiçbir çözüm önerisi saçma değildir bana göre ;)
 
Üst