Note 2 mi..iphone 4s mi?

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıphone 4s mi :D :D haha karşılaştırmaya bak note 2 gibi kral bi telefonla karşılaştırması haksızlık olmuş note 2 ye ,

Iphone 4s çöp telefon ayrıca ekranı küçücük Düşünsenize oyun oynuyorsunuz küçücük ekran ne zevk alıcaksak :D :D hahaha birde note 2 ye bakın oyunun zevkine internette video izlemenin zevkine :D :D
;)) ..tabiki doğrudur..ama o kasanın soyulması,,ele alınca sağlam hissini vermemesi.. Ne bilim böyle bir telefona yakışmıyor..;))
en azından iphone sağlam telefon ;)

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
4 ios 7 de donuyor.o zaman 4s de ios 8 de donacaktir.note 2 derim hala 2gb ram cok iyi bir rakam bende note 2 kullaniyorum hic pisman olmadim.Yanlarda soyulma olmuyorda cok narin ciziliyor rahatlikla.

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 4s alınmıştır..teşekkür ederiz.konu kapanabilir

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Note 2 ye 4s i tercih etmek saçma olmuş da ondan.

Hocam aslında ben cevabı memogoren'den bekliyorumda neyse,senden geldi. :)
Aslında evet birazcık saçma olmuş.Ama herkesin kullanım amacı veya istediği özellikler farklıdır hocam.Örnek;ben ses kalitesini önemserim,sen ise oyun performansını.Demekki arkadaşa İphone 4S daha uygun gelmiş hocam. :yes:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam aslında ben cevabı memogoren'den bekliyorumda neyse,senden geldi. :)
Aslında evet birazcık saçma olmuş.Ama herkesin kullanım amacı veya istediği özellikler farklıdır hocam.Örnek;ben ses kalitesini önemserim,sen ise oyun performansını.Demekki arkadaşa İphone 4S daha uygun gelmiş hocam. :yes:
Neyse sonuçta almış .İş işten geçti. Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan .

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse sonuçta almış .İş işten geçti. Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan .
Sağol arkadaşım ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayırlı olsun kaça aldın 2.el mi aldın
bence note 2 gibi bir fırın küreği alcağına iphone 4s alman daha mantıklı oldu:D
Sağol..evet 2.el aldım..garantili 1000 tl aldım ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen hocam.Almış bile arkadaş.Bize artık hayırlı olsun,güle güle kullan,vb. demek düşer. :)
Sağol arkadaşım ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen yardım edin 1. sorum iphone 4s ios kaç ile geliyor 2. sorum mesela ben iphone 4s i aldım ios 5 den ios 6 yapmak istiyorum güncelleye bastım direkt en yeni sürümü ios 7 yimi yüklüyor yoksa istediğimizi sürümü seçebiliyormuyuz ios 7 çok kasıyor dediler o yüzden ios 6 yüklemek istiyorum şimididen teşekkürler lütfen cevaplayınn

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
arkadaşlar lütfen yardım edin 1. sorum iphone 4s ios kaç ile geliyor 2. sorum mesela ben iphone 4s i aldım ios 5 den ios 6 yapmak istiyorum güncelleye bastım direkt en yeni sürümü ios 7 yimi yüklüyor yoksa istediğimizi sürümü seçebiliyormuyuz ios 7 çok kasıyor dediler o yüzden ios 6 yüklemek istiyorum şimididen teşekkürler lütfen cevaplayınn

En son güncel sürümü kuruyordur. Hayırlı olsun ios 7'niz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben note 2 kullanıcısı olarak Aslında note 2 fakat biraz büyük cebe giriyor ama bacamı 40 30 cm ileri atamıyom merdiven çıkarken 2 2 değilde tek tek çıkıyorum bazı siteler IOS olduğu için note 2 diyebilir ama bende 4s Almayı düşünüyorum note 2 tek elle zor ancak çift el kullanabilirsiniz model ve oyun ve sosyal ağ için istiyorsan iphone 4s note 2 nin bir kötü yanı ise kalınlığı ama 4s le nerdeyse aynı 1cm fark var oyun çizim sosyal ağ ise note 2
(Tavsiyem iphone 4s )