Note 2 mi..iphone 4s mi?

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler
note 2 ile 4s arasında kaldım..Telefonda hız,kamera ve donmama çok önemli benim için,ekran boyutu önemli değil.
fiyat en fazla 1100 tl. 2.el telefon tavsiyesinede açığım ama çok telefon değiştiririm bu yüzden 2.eli iyi olan bir telefon olursa iyi olur.Bide 1 aya kadar fiyatları düşer mi?
Not:Herşey diyin ama s3 demeyin abilerim ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ıphone 5 vardı ablam vermek zorunda kaldım note2 aldım 1 kere bile donma olmadı gerek younlarda gerek internette büyük ekran cabası tavsiye ederim

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 e bakabilirsin kamerası çok iyi degil diyolar ama sen yinede git bi kurcala,diğer istergin herşey var hız donmama güncelleme gibi

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
ben 4s kullanıyorum. arkadaşımda note 2 var. büyük ekran seviyorsan kesinlikle note 2 tavsiye ederim. iPhone'un ekran boyu note 2'nin eni :D donanım açısından note 2 her türlü daha iyi. ama yazılım açısından iOS tabiki de :)

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş nexus 4 demiş ama nexusun 2.elinde zarar ederim satarken
ios 7 ile i̇phone 4 s donuyormuş.şarjı da az gidiyormuş ..note 2 'nin de kenarları'nda soyulma yada kırılma olurmu s3 teki gibi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ios 7 ile i̇phone 4 s donuyormuş.şarjı da az gidiyormuş ..note 2 'nin de kenarları'nda soyulma yada kırılma olurmu s3 teki gibi

Kılıf ile kullanmak zorunda kalacağın için pek de sorun olmaz ;). Arkadaki vernik pek kaliteli olmadığı için çiziliyor zamanla. Bunu önlemek için kılıf alın, bu sayede kenarlar da soyulmaz.

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boyut önemli değil malum el büyük... Ses konusunda iphone 4s mi note 2 mi

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
4s al ios 7 ye geçme rahatına bak. Büyük ekran şart değil demişsin zaten. ben ios 7 kullanıyorum ama 6 ya geri dönme düşüncem var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iOS7 iphone 4s kullanıyorum hiçbi kasma donma takılma hiçbirşey yok nerden çıkıyor bunlar anlamadım donanım konusunda biraz geri kalsada ios tüm problemlerin çözümü, tüm yeni nesil uygulama ve oyunlar sorunsuz ve akıcı olarak çalışabiliyor tavsiye ederim, ancak kullanacak olan sensin ben öğrenciyim arkadaşımda note 2 var okulda kullanmakta ve taşımakta zorlanıyor, dediğim gibi kullanacak olan sensin gönlünün istediğini,beğendiğini tercih etmelisin bence.

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öğrenciyim zaten ;))) eğer 2.el ios 7 ye geçmemiş bi iphone 4s bulursam neden olmasın ;) ..öğrencide de note 2 biraz tuhaf duruyor sanki ;))

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Note 2 yi nasıl taşımakta zorluk çekiyorlar ki :) benim note 2 bütün pantolonlarimin cebine giriyor :D

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pantolon a göre değişiyor sanki ;)))

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Benim pantolon cepleri büyük galiba :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iphone 4s ile note2 yi karşılaştırmak çok mantıklı değil bence. çünkü 2 telefon da farklı ihtiyaçlara yada farklı beğenilere hitab eden telefonlar.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Samsung verdiği cihazların arkasında durmuyor halen note 2 ve s3 güncelleme almadı android alacaksan htc one al derim ama note 2 ve iPhone 4s arasında kaldıysan 4s'i tercih ederim

Mhmtli27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ay a kadar fiyatlarda bir düşüş olur mu acaba

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım iOS Stabilitesi Yani Az Takılma Yada Hiç Takılma İstemiyorsan İphone Tercihtir Fakat Ben İnternetten apk indirip oyun oynarım yada büyük olsun istersen note 2.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İyi geceler
note 2 ile 4s arasında kaldım..Telefonda hız,kamera ve donmama çok önemli benim için,ekran boyutu önemli değil.
fiyat en fazla 1100 tl. 2.el telefon tavsiyesinede açığım ama çok telefon değiştiririm bu yüzden 2.eli iyi olan bir telefon olursa iyi olur.Bide 1 aya kadar fiyatları düşer mi?
Not:Herşey diyin ama s3 demeyin abilerim ;)

kardeş iphone 4s ios 7 ile donma olabiliyor bu yüzden note 2 al derim note 2 de takılma donma hiç bir sorun yok başka telefon önermeme gerek yok sanırım.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende Note 2 Kullanıcısı Olarak Note 2 Tavsiye Ediyorum Telefonu İlk Aldığımda Arkadaş Kıskanmıştı Nasıl Taşıyıcan Bunu Çantaylamı Dedi Bende Şimdiye Kadar Hiç Bir Sıkıntı Yaşamadım Taşıma Yönünde Al Sana Aradaki Farklar Note 2 Açık Ara Önde http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-4S-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100

Arkadaşlar lütfen böyle şeylere tenezzül etmeyin.Ona bakarsanız,2 gb ramlı bir Android cihaz kullanıcısına ortalama 700 mb ram kullanımı bırakırken,İOS veya WP8'li 1 gb ramlı bile bir cihaz kullanıcısına en az 900 mb ram kullanımı bırakıyor.Herşey kağıt üstündeki gibi değildir,bunu hiçbir unutmayın arkadaşlar.Eğer İphone 4s 512 mb ramlı olmasaydı,İphone 4s derdim.Ama 512 mb ram'e düşürmüşler telefonun ram'ını.Yazın daha 768 mb ram'dı.Neyse,ben Note 2 almandan yanayım.Çünkü,aynı anda şarkı dinleyip,oyun oynayıp,internette (mesela) faceni açık bırakabilirsin.Ama bunu İphone 4s'de rahatça yapamazsın.Yapsan bile kasma veya takılma vb. durumlar görebilirsin(En azından;Note 2'den daha çok).Note 2'dede bir uygulama açıkken bile bu gibi durumlar olabilir,ama nadir.Uzun lafın kısası;Note 2 daha iyi performans verir.Yalnız İphone 4s daha stabil çalışır ve az uygulama açıkken daha iyi performans verir.Note 2 ise hem az uygulama açıkken,hem çok uygulama açıkken iyi performans verir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iphone 4s ile note2 yi karşılaştırmak çok mantıklı değil bence. çünkü 2 telefon da farklı ihtiyaçlara yada farklı beğenilere hitab eden telefonlar.

Arkadaşa katılıyorum.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
1100 tlya 4si ikinci el mi alacaksınız?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Deve ile cüceyi karşılaştırın diyorsun bu da pek mantıklı değil. Biri melez tablet biri 3,5'' ekranlı ios ürünü.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Donmuyor iPhone 4 ios 7 ile donuyor iphone 4s normal stabil

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ıphone 4s mi :D :D haha karşılaştırmaya bak note 2 gibi kral bi telefonla karşılaştırması haksızlık olmuş note 2 ye ,

Iphone 4s çöp telefon ayrıca ekranı küçücük Düşünsenize oyun oynuyorsunuz küçücük ekran ne zevk alıcaksak :D :D hahaha birde note 2 ye bakın oyunun zevkine internette video izlemenin zevkine :D :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4S iyi telefonda ekran çok küçük bence Note 2 daha iyi