Note 10 plus için ekran koruyucu

Sefasaid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. Yeniyim o yüzden hatam olursa affola.
Note 10 plus için ekran koruyucu alacağım ancak nedense içime sinen bir tane bulamadım. Sizin tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Sefasaid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Kullanmadım, turuncu görüntü sorunu hakkında bilgim yok:(

Sefasaid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum öyle bir şey yok. Hatta alabileceğiniz en iyi ekran koruyucusu olabilir.
Merhaba aldım bundan ekrana uyguladım ancak beğenmedim hafif mat yani parmağımı kaydırırken ekranda zorluk çekiyorum ve ekran çok fazla parmak izi tutuyor. Sizde de öyle mi? Ve belli süre sonra geçiyor mu bu durum?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Merhaba aldım bundan ekrana uyguladım ancak beğenmedim hafif mat yani parmağımı kaydırırken ekranda zorluk çekiyorum ve ekran çok fazla parmak izi tutuyor. Sizde de öyle mi? Ve belli süre sonra geçiyor mu bu durum?
Şahsen oldukça kaygan benimkisi. Ben bir çok farklı ürün denedim ama en iyisi Spigen'inkiydi. Üzerine sıktığınız losyondan kaynaklı olabilir mi belki silerseniz geçebilir. Parmak izi tutması da gayet normaldir.

mr.çokbilmiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunda ekranda turuncumsu görüntü oluşuyor diyorlar acaba siz kullandınız mı bunu daha önce
HYR ben 2 yılı askın süredir spigen kullanıyoryum eski cihazım traktörden giderken düstü metal yamuldu ekran çizilmedi sanada tavsiyem spigen alman ama bi telefoncuya taktırırsan güzel olur ama sende takarsın bence basit ben hepsib. almıstım sende güvendiğin siteler arasında en uygun olanından al bence iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

parmak izi normal her cisim belli oranda parmak izi tutar amma velakin cam da parmak izini her zaman belli eder arkadas galiba nanosunu almıs ben cam versiyonunu kullandım nanoların her markası dandik cam olanını alabilirsin ben iphone kullanıcısıyım samsung cihazlarında bilgim kısıtlı ekran hafif kavisliyse nano alman daha mantıklı ama bence de en mantıklısı eğer kavisliyse
yine spigen dir hakkı abide benle aynı fikirdedir bence istersen ona mail atabilirsin

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Şahsen oldukça kaygan benimkisi. Ben bir çok farklı ürün denedim ama en iyisi Spigen'inkiydi. Üzerine sıktığınız losyondan kaynaklı olabilir mi belki silerseniz geçebilir. Parmak izi tutması da gayet normaldir.
Bu arada siz hangi ürünü aldınız çünkü 2 farkı ürünleri var.

Sefasaid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neoflex HD aldım orijinal ekran koruyucusu kaygandı ve parmak izi neredeyse yoktu ancak bunda çok daha belli oluyor ve dediğim gibi mat biraz

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Neoflex HD aldım orijinal ekran koruyucusu kaygandı ve parmak izi neredeyse yoktu ancak bunda çok daha belli oluyor ve dediğim gibi mat biraz
Benimde neoflex ama ben dediğiniz gibi bir problem yaşamadım. Mat oluşu dolgun yapılı olduğundan kaynaklanıyor sanırım.

Sefasaid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde neoflex ama ben dediğiniz gibi bir problem yaşamadım. Mat oluşu dolgun yapılı olduğundan kaynaklanıyor sanırım.
Ben yapamadım sanırım pazartesi telefoncuya götürüp yaptıracağım bakalım belki benim hatam vardır