Bunda ekranda turuncumsu görüntü oluşuyor diyorlar acaba siz kullandınız mı bunu daha önceSpigen'e bakmanızı öneririm:
![]()
Galaxy Note 10 Plus Neo Flex HD, Spigen Ekran Koruyucu Film (2 Adet) | Spigen
Galaxy Note 10 Plus Neo Flex HD, Spigen Ekran Koruyucu Film (2 Adet) ücretsiz kargo, 2 yıl garanti, kredi kartına taksit seçenekleri ve Spigen Türkiye güvencesi ile sizleri bekliyor...www.spigen.com.tr
Ben kullanıyorum öyle bir şey yok. Hatta alabileceğiniz en iyi ekran koruyucusu olabilir.Bunda ekranda turuncumsu görüntü oluşuyor diyorlar acaba siz kullandınız mı bunu daha önce
Tamamdır teşekkürlerBen kullanıyorum öyle bir şey yok. Hatta alabileceğiniz en iyi ekran koruyucusu olabilir.
Ama şeffaf kılıflarını tavsiye etmem diğerleri gibi sararıyor, aklınızda bulunsun.Tamamdır teşekkürler
Aklımda bulunsun bu teşekkür ederim.Ama şeffaf kılıflarını tavsiye etmem diğerleri gibi sararıyor, aklınızda bulunsun.
Merhaba aldım bundan ekrana uyguladım ancak beğenmedim hafif mat yani parmağımı kaydırırken ekranda zorluk çekiyorum ve ekran çok fazla parmak izi tutuyor. Sizde de öyle mi? Ve belli süre sonra geçiyor mu bu durum?Ben kullanıyorum öyle bir şey yok. Hatta alabileceğiniz en iyi ekran koruyucusu olabilir.
Şahsen oldukça kaygan benimkisi. Ben bir çok farklı ürün denedim ama en iyisi Spigen'inkiydi. Üzerine sıktığınız losyondan kaynaklı olabilir mi belki silerseniz geçebilir. Parmak izi tutması da gayet normaldir.Merhaba aldım bundan ekrana uyguladım ancak beğenmedim hafif mat yani parmağımı kaydırırken ekranda zorluk çekiyorum ve ekran çok fazla parmak izi tutuyor. Sizde de öyle mi? Ve belli süre sonra geçiyor mu bu durum?
HYR ben 2 yılı askın süredir spigen kullanıyoryum eski cihazım traktörden giderken düstü metal yamuldu ekran çizilmedi sanada tavsiyem spigen alman ama bi telefoncuya taktırırsan güzel olur ama sende takarsın bence basit ben hepsib. almıstım sende güvendiğin siteler arasında en uygun olanından al bence iyi günlerBunda ekranda turuncumsu görüntü oluşuyor diyorlar acaba siz kullandınız mı bunu daha önce
parmak izi normal her cisim belli oranda parmak izi tutar amma velakin cam da parmak izini her zaman belli eder arkadas galiba nanosunu almıs ben cam versiyonunu kullandım nanoların her markası dandik cam olanını alabilirsin ben iphone kullanıcısıyım samsung cihazlarında bilgim kısıtlı ekran hafif kavisliyse nano alman daha mantıklı ama bence de en mantıklısı eğer kavisliyseMerhaba aldım bundan ekrana uyguladım ancak beğenmedim hafif mat yani parmağımı kaydırırken ekranda zorluk çekiyorum ve ekran çok fazla parmak izi tutuyor. Sizde de öyle mi? Ve belli süre sonra geçiyor mu bu durum?
Bu arada siz hangi ürünü aldınız çünkü 2 farkı ürünleri var.Şahsen oldukça kaygan benimkisi. Ben bir çok farklı ürün denedim ama en iyisi Spigen'inkiydi. Üzerine sıktığınız losyondan kaynaklı olabilir mi belki silerseniz geçebilir. Parmak izi tutması da gayet normaldir.
Benimde neoflex ama ben dediğiniz gibi bir problem yaşamadım. Mat oluşu dolgun yapılı olduğundan kaynaklanıyor sanırım.Neoflex HD aldım orijinal ekran koruyucusu kaygandı ve parmak izi neredeyse yoktu ancak bunda çok daha belli oluyor ve dediğim gibi mat biraz
Ben yapamadım sanırım pazartesi telefoncuya götürüp yaptıracağım bakalım belki benim hatam vardırBenimde neoflex ama ben dediğiniz gibi bir problem yaşamadım. Mat oluşu dolgun yapılı olduğundan kaynaklanıyor sanırım.
Aslında çok basit, bu video belki yardımcı olabilir bende buna göre yapmıştım.Ben yapamadım sanırım pazartesi telefoncuya götürüp yaptıracağım bakalım belki benim hatam vardır