Norton etkinleştirme kodum olmuyo. Daha önce kullanılmadı

sezerortac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ve konunun yeri burası ım bilemedim. Kusura bakmayın. Ben norton 360 kullanıyorum ve kullanım süresi 1 yıl bitti. Babam 3 yıllık bitane daha almış. Kendi bilgisayarlarına yüklemiş fakat bana yolladığı şifre olmuyo. Şifre 12 haneli ama norton çok daha uzun şifre istiyo. Babama sordum yavaş yavaş yaz dedi fakat herşeyi denedim olmadı. Yardım ederseniz sevinirim

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Doğru koda baktığından emin misin? Kodun daha uzun olması gerekiyor.

sezerortac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kodu babam telefonla aradı söyledi. Oda ilkten becerememiş sonra uğraşmış uğraşmış olmuş. Aynı uzunlukta dedi

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
O zaman belki yüklenecek bilgisayar sayısını aşmışsındır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ona da ihtimal vermiyorum çünkü babamın bi bilgisayarı var ona yüklemiş bide evde var ona da yüklemiş geriye bi tane kalmış onu da bana verdi. 12 haneli kod söyledi sizce bu ne olabilir

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Kendi Norton hesabınız yok mu??. Norton un sayfasından kendi hesabınıza giriş yapıp ordan lisans bilgilerinizi öğrenin. Yani babanın hesabı tabii.

Satın aldığınıza göre mutlaka Norton da bi hesabınız vardır. Şuradan oturum açıp keyi kontrol edin.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Norton yeni ürün alımın da (hesap kurulumun da ) iki tane kod veriyor. -Serial Number- -Product Key- baban yanlış kodu vermiş sana babanın uğraşmasının sebebi de ilk başta yanlış kodu girmeye çalışması Sana vermesi gereken anahtar /-Product Key-/

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bu kodun 25 haneli olması lazım.Muhtemelen siz yanlış kodu giriyorsunuz.

Vocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En sonunda Norton 360 kullanan bir üye :w00t: Kardeşim ben daha ilk kez kullanıyorum bu programı karantina dosyası nerede, çok illet oldum. Lütfen söyleyin.