Nokia X6 Video İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Nokia, hem ücretsiz, hem de yasal olarak müzik indirebileceğimiz Comes With Music kampanyasıyla beraber sunduğu X6 ile telefon piyasasını sarsmayı hedefliyor.

Dünyanın en önde gelen cep telefonu üreticilerinden olan Nokia, özellikle ülkemzide büyük başarı gösteren 5800 modelinden sonra, üzerinde önemle durduğu yeni bir ürününü piyasaya çıkardı.

Nokia X6
adlı bu cihaz dokunmatik ekrana, 5 MP kameraya, 16 GB dahili hafızaya ve daha birçok özelliğe sahip. Ancak Nokia, bu özelliklerin ötesinde bu ürünle beraber başlattığı "Comes With Music" adlı kampanya üzerine duruyor.

Bu kampanya dahilinde, Nokia X6 satın alan herkes OVI Music hizmeti üzerinden 4 milyon adet şarkıyı hiçbir ücret ödemeden yasal olarak 1 yıl boyunca indirebilecek.
Nokia'nın bu önemli kampanyayla beraber piyasaya sürdüğü X6 modelini yakından görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

[SDNTV]2010_05_14_Nokia_x6.mp4[/SDNTV]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beğenmedim. Tırışkadan bir telefon. Şu N8 gelsin, bir de ona bakalım.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
hoşuma gitmedi ya beklentim daha iii olmasıydı ama 5800 dan farkı yok

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
acaba comes with music servisinde türkçe müzikte varmı ? çünkü bende bi kod var aktif edilmemiş eğer varsa indiricem :D

---------- saat 17:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:36 eklenmişti ----------

hoşuma gitmedi ya beklentim daha iii olmasıydı ama 5800 dan farkı yok

ilk başta bende öyle dedim elime geldi dedim ben bunu alayım :D ama söylemesi kolay :D

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
arkadşım aldı bundan yurt dışından biraz kurcaladım benim hoşuma gitmiyen yanları:
Bağlantı Hızı 3,6 Mbps _ben 7 mbps bekliyordum
2 gün gittmiyor şarjı
ekranında donma yapıyor tıkladığın da bazen tepki vermiyor 2.kez tılamak zorunda kalıyorsun

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fiyatını göremedim

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadşım aldı bundan yurt dışından biraz kurcaladım benim hoşuma gitmiyen yanları:
Bağlantı Hızı 3,6 Mbps _ben 7 mbps bekliyordum
2 gün gittmiyor şarjı
ekranında donma yapıyor tıkladığın da bazen tepki vermiyor 2.kez tılamak zorunda kalıyorsun

Nedense nokia ilk sürümleri hep böyle yapıyor.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Biraz daha ince olsa kullanılabilir bir telefon.Nokia nedense kütüğümsü telefon yapmaktan kopamıyor.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
sony ericsson satio

ustune telefon tanımam

sony-ericsson-satio-13.jpg

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar,

Bu cihaz Nokia'nın yeni eğlence telefonu serisinin ilk Symbianlı modeli. Üst seviye modellerden biri değil yani. O yüzde bu cihazı orta seviye dokunmatik ekranlı telefonlar ile kıyaslamak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca cihazın işletim sistemi Symbian^1 olarak adlandırabileceğimiz Symbain OS9.4.

Yılın üçüncü çeyreğinde veya daha sonra gelmesi beklenen Nokia N8 firmanın üst düzey akıllı telefonlar konusundaki yeni yüzü. Ancak o da N97 gibi amiral gemisi sıfatındaki bir cihaz değil. Anlayacağınız Nokia yeni bombayı patatmadı henüz. Ama yakındır :)

kesiciturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n8 nasıl üst sınıf değil yaw 12mp kamera xenon flaş 32 gb hafıca 3d garfik hızlandırıcı (ıphonedaki gibi) ve ince telefon bunlar olmıcakta daha bi üst sınıf cihazmı cıkıcak cıkıcaktır ama bu n8 cıktıktan 6 ay sonra falan yane veya 1 sene sonra nokıa hep bunu yapıyor guzelım cıhazlrına 3d grafik hızlndırıcı koymadı 5. veya 6 .cıkarıcaıgı telefona kouyor yenı ozellikleri oysaki bu teknolıji elinde var satıs stratejileri boyle ib....in ya neyse kızdım bak simdi :d

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
12 MP kamera 32 GB hafıza evet Nokia yeni standardını belirliyor. 5800'ın ardından N97'nin gelmesi gibi düşünün. Aynı mantık işlemeye devam ediyor.
3D hızlandırıcı konusuna gelince Nokia'nın birçok cihazındaki donanımlarda 3D hızlandırıcı yer alıyordu zaten. Hatta 3 yıl önce çıkan Nokia N82 3D hızlandırıcının en iyi uygulandığı cihazlardan biridir.