Nokia N8 reset sorunu

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende de hiçbir sorun olmadı şuana kadar.sadece bir kere aşırıflash içerik olan bir siteye girdiğimde sapıtmıştı. kapatma tuşuna 3-5 saniye basınca titredi kapandı ve eskisi gibi tekrar açıldı.bu her akıllı telefonda zaman zaman olabilen bir şey olmasına rağmen yaptığım güncellemelerle birlikte artık en ufak bir takılma bile yaşamadığımı söylemeliyim.Bence n8 harika bir telefon ve benim için devrim niteliğinde kullanışlı özellikleri var.usb takılabilmesi gibi.

asi_karizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Symbian- Android meselesi ayrı bir şey ancak durduk yere de sürekli böyle yazılar okumak sinirimi bozuyor. Herkes kulaktan dolma bilgilerle işletim sistemi uzmanı edasında yorumlar yapıyor. Benle aynı dönemde (6 ay kadar önce) arkadaşım da Galaxy S aldı, telefon dakika başı kilitleniyor buna ne diyelim o zaman? Daha önce de (ilk aldığım dönem, güncelleme yapılmamış halde) çok sıkıntı yaşadığımı söyleyemem ama N8 gibi bir tel alıp güncellemeden mi kullanıyorsunuz siz acaba? PR 1.2 sonrası canavar gibi oldu alet. Akıyor valla namıssız.
Kulaktan dolma değil kardeş 10 yıllık tecrübe diyelim buna. Android'in symbian'a göre kat be kat hızlı olduğunu bütün kainat kabbullenmişken biz hala symbian'ı savunmamız garip olmazmı sence.? Bütün markalar da az be az sorunlar oluyor ama bi sonraki cihazında bu aşılıyor, ama nokia son teknolojik cihazlarında aşmıyor bunu. Güncellemelerimi devamlı yapıyordum ama gene de kilitlendi , açılmıyor namıssız :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya nokkia n series in ekranı dondu bi web sayfasına girdim kaç saattir düzelmiyo ne yamçam ne denediysem olmadı :( :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş nokıa n8 im war dondu anca kapatma dümesiyle kapatıyorum ama resmiler siliniyor resimleri nasıl bulurum içinde hafıza kartı yok ama.