Nokia N8 i beğendiniz mi?

Muhammet KAHYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia N8 cihazı herşeyiyle harika bir cihaz yanlız ilk kullanımdan sonra kendi kendini kapatıp açıyo ben 2010 yılı sonunda aldım ve daha tam olarak kullanamadım servislerde geziyo cihaz ve en son geçen hafta servis telefonu değiştirme kararı aldı ve değiştirdi ama hangi telefonu gönderecek bilmiyorum kısacası herşeyiyle mükemmel ama kendini resetlemese buda sanırım simbian programından kaynaklanıyor.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
6 7 ay oldu ne sıkırtı var tıkırtı : ) Memnunum.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Kardeşimde var. Gerçekten çok güzel bir telefon ancak takoz gibi, çok hantal

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle katılıyorum..nokialar sağlam cihazlar buna diyeceğim yok ancak, tasarım olarak artık biraz kibar ve ince çalışsalar...

metebyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siyahı çok karizma duruyor fakat symbianın ekran kişiselleştirmeleri falan pek göze hoş gelmiyor. mesela htcnin veya androidin kendi düzenlemeleri daha hoş. ekran geçişleri yavaş klavyesi de zor geldi bana. allahtan nokia auto focus koymuş c7 gibi koymamazlık yapmamış güzel de çekiyor fotoları fakat 12 mp pazarlama taktiği. sıkıştırılmış 12 mp yerine 5 mp olsun adam gibi renkleri kaliteli çeksin. sonuçta mp sadece boyuttur sensörler daha önemli. telefonun ekranlar arası geçişi de o kadar akıcı değil symbian inadına pek geliştirmiyor kendini. n8 in ekranı da 4 inçten ufak kalitesi de amoled. o fiyatı verene kadar daha ince ve kibar, daha hızlı, daha kullanışlı, ekranı da abartmıyorum 3-4 kat daha kaliteli telefon alınabilir. mesela lg optimus black 900lira fakat 1300 lük n8 i geçemeyeceği bir özellik yoktur herhalde. anca mp de geçemez ama fotoğrafların canlılık renk kalitesinde yinede kapışır. bence fiyatı biraz yüksek sanki

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
siyahı çok karizma duruyor fakat symbianın ekran kişiselleştirmeleri falan pek göze hoş gelmiyor. mesela htcnin veya androidin kendi düzenlemeleri daha hoş. ekran geçişleri yavaş klavyesi de zor geldi bana. allahtan nokia auto focus koymuş c7 gibi koymamazlık yapmamış güzel de çekiyor fotoları fakat 12 mp pazarlama taktiği. sıkıştırılmış 12 mp yerine 5 mp olsun adam gibi renkleri kaliteli çeksin. sonuçta mp sadece boyuttur sensörler daha önemli. telefonun ekranlar arası geçişi de o kadar akıcı değil symbian inadına pek geliştirmiyor kendini. n8 in ekranı da 4 inçten ufak kalitesi de amoled. o fiyatı verene kadar daha ince ve kibar, daha hızlı, daha kullanışlı, ekranı da abartmıyorum 3-4 kat daha kaliteli telefon alınabilir. mesela lg optimus black 900lira fakat 1300 lük n8 i geçemeyeceği bir özellik yoktur herhalde. anca mp de geçemez ama fotoğrafların canlılık renk kalitesinde yinede kapışır. bence fiyatı biraz yüksek sanki

n8 1300 değil 1000 lira.Ayrıca o menü geçiş hikayesi ekrana basılı mı tuttuğunu yoksa sayfayı mı geçmesini istediğini anlamak için.Alttaki üç tane büyük noktadan sayfa geçişi yaparsan çok daha hızlı olduğunu görebilirsin :)

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence tek ve büyük eksisi işletim sisteminin symbian olması

metebyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n8 1300 değil 1000 lira.Ayrıca o menü geçiş hikayesi ekrana basılı mı tuttuğunu yoksa sayfayı mı geçmesini istediğini anlamak için.Alttaki üç tane büyük noktadan sayfa geçişi yaparsan çok daha hızlı olduğunu görebilirsin :)

ben kendime telefon almak için modelleri araştırdığımda mediamarktte 1300 dü mayıs sonu falan :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
N8'i beğenmeyenlerin kaçının N8'i var ? Benim en çok merak ettiğim soru bu :)'
Birde N8'te yapılamayacak bir şey gösteren yok ama hala beğenilmiyor anlamış değilim arkadaş ya.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Çok para ya ben olsan NOkia c6 01 alırdım :)

xfarukx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonu aldıgıma hiç pişman degilim mukemmel bence

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben kendime telefon almak için modelleri araştırdığımda mediamarktte 1300 dü mayıs sonu falan :D

bende alırken bestbuy'da 1300 liraydı ama 1(yada 2) sene daha fazla garanti veriyordu.normalde tavsiye edilen satış fiyatı 999 tl. bende 1000 liraya aldım tim'den

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence fiyatı gereksiz pahalı. ona vereceğim parayla android işletim sistemli başka bir smartphone alırım. ayrıca tasarımı da kaba bana göre.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İlk çıktığında baya tutulmuştu ama simdi pek iyi durumda değil.

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selam.aralık ayından beri n8 kullanıyorum nerdeyse 8 ay olmuş kardeşim.. telefonumdan memnunum çok güzel donanıma sahip.. ama hertürlü işimi hallederim bu elefonlada diyemiyorum tabi..

kullanış olarakata bazı problemlerle karşılaştım karşılaşıyorum.. ama her telefonun kendine has bir kullanışı var alışmak lazım..

hastası olunacak bir telefon değil.. bi sonraki telefonum apple olacak diyorum ..

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ocağın 11'inden beri kullanmaktayım çok memnunum.anna sürümü ile birlikte cok daha kalite olacagını düşünüyorum.bu süreçte 2 kere telefonun ekranı gitti ve kendiliginden kapandı,ertesi günü düzeldi.işlemci hızından olsa gerek arada takıldıgı zamanlar oluyor ama full donanım sahibi enfes bi telefon.zaman geçtikce ovide uygulamaları artmakta bu da hosuma gidiyo :) iphone 4 alacak param olmadıgıne göre,iyi ki varsın nokia :)