- Reaksiyon puanı
- 4,911
Hayır sadece dedim. Ama ne diyeceğimi de yazdım.Benim banlanmamın konu ile ne alakası var ?
Hayır sadece dedim. Ama ne diyeceğimi de yazdım.Benim banlanmamın konu ile ne alakası var ?
Hocam belki 250'ye düşer ama 200'e hayatta düşmez. Ben 2 haftaya Mi Band 5+Kordon satın alacağım 283 liraya.Zaten 5 modeli kafama yattı ama 4 modeli 180 tl 5 modeli 300 aradaki 120 tl fiyat farkı var
5 modeli 250 hatta 200'lere düşer mi ?
hocam benim şuanda 100 lira param var 183 tl açığım var MI Band 5'i almam 2021'i bulurHocam belki 250'ye düşer ama 200'e hayatta düşmez. Ben 2 haftaya Mi Band 5+Kordon satın alacağım 283 liraya.
Merhaba, ben de Mi Band 5’e geçtim 2 hafta önce (hediye olarak geldi).Mi Band 5 Mi Fit uygulamasından kapatılmasına rağmen sürekli nabız ölçüyor. Çözümünü bilen var mı ?
Bir sıfırlayıp geleyimMerhaba, ben de Mi Band 5’e geçtim 2 hafta önce (hediye olarak geldi).
Aynı sorundan ben de muzdaribim, sıfırlayınca düzeldi bende.
Sıfırlamadan önce son bir şans verdim ve bilekliği rebootladım.Sorun çözülmedi. Umarım bileğime takılı olduğunu algılayıp onun için nabız ölçüyordur. Yoksa gece problem olur.Bir sıfırlayıp geleyim
Maalesef hayır. Bileğinizde olmasa bile sonuç aynı.Bir sıfırlayıp geleyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfırlamadan önce son bir şans verdim ve bilekliği rebootladım.Sorun çözülmedi. Umarım bileğime takılı olduğunu algılayıp onun için nabız ölçüyordur. Yoksa gece problem olur.
Sıfırladım hocam. Şuan herhabgi bir ölçme işlemi yapmadı. Bataryayı sömürdü vicdansızMaalesef hayır. Bileğinizde olmasa bile sonuç aynı.
Hocam Xiaomi - (Rehber) Mi Band 5 Sürekli Nabız Ölçümünü Kapatma bu rehberdeki adımları uyguladım. Şuan hiçbir problem yok. PAI özelliğinden dolayı kaynaklanıyor.@hakantoris maalesef bende bu nabız ölçme sorunu firmware atınca düzeldi. Sen de herşey normal mi şu an?
Tam olarak bilmiyorum hocam. Ürünü nereden tedarik ettiniz ? Kutusunun üstünde distribütöre ait hologram var mı ? Global verisyonda yazılım sürümü V1.0.132 yazlmalı.@hakantoris Sanırım bendeki NFC'li versiyon olsa gerek, dün gece firmware atmaya çalıştığımda Global versiyonu kabul etmedi, Çin sürümünü kabul etti. Acaba NFC Türkiye'de kullanılabilir mi?
Ürün bana hediye geldi, hediye alan kişiye sormam lazım. Ancak kullanım kılavuzu vs Çince ve İnglizce. Mi Fit'te Mi Smart Band 5 NFC olarak gözüküyor. Cihaz ilk açıldığında Çince açılmıştı ama açıkçası pek de takmadım. Kaynakları vs. güncelledi, uygulama üzerinden dili İnglizce ayarladığımda düzelmişti dil. Hologram yoktu sanırsam.Tam olarak bilmiyorum hocam. Ürünü nereden tedarik ettiniz ? Kutusunun üstünde disbürütöre ait hologram var mı ?
Ürün bana hediye geldi, hediye alan kişiye sormam lazım. Ancak kullanım kılavuzu vs Çince ve İnglizce. Mi Fit'te Mi Smart Band 5 NFC olarak gözüküyor. Cihaz ilk açıldığında Çince açılmıştı ama açıkçası pek de takmadım. Kaynakları vs. güncelledi, uygulama üzerinden dili İnglizce ayarladığımda düzelmişti dil. Hologram yoktu sanırsam.
Büyük ihitmal global verisyon hocam. Oluşturduğum rehberdeki adımları uygularsanız sürekli nabız ölçmeyecektir.Taiwan, India, Korea, Japan var.
Benim telefonum NFC desteklemiyor hocam Mi Fit uygulamasında da Mi Akıllı Bileklik 5 yazıyor. Galiba resmi distrübörün getirdiği modellerde NFC yok. En azından ilk partide Bir inceleme videosunda duymuştum. Kanalı hatırlamıyorum.Ha bir de dikkatimi çeken olay dün akşam NFC'yi açıp telefona tuttuğumda cihaz tepki vermişti. Ondan dolayı en çok sevinmiştim. Siz de oluyor mu bu dıdıt sesi yaklaştırınca telefona?
Hey maşallah. Benim Mi Band 5 3 günde PAI özelliğinden dolayı %17 şarj yedi.Ekli dosyayı görüntüle 92025
Rekora koşuyoruz.
4 aldığımda da sıfır çıkmıştı kutudan.5 i aldım memnunum fakat şarjı geldiğinde sıfırdı normal mi
O anlamda değil şarjı sıfır dı %0 anlamında4 aldığımda da sıfır çıkmıştı kutudan.
Tamam bende şarjı %0 çıktı dedim?O anlamda değil şarjı sıfır dı %0 anlamında
Ayarların nasıl acaba?Band 4 var 37 gündür şarj etmiyorum %13Ekli dosyayı görüntüle 117999
Adım sayar açıkAyarların nasıl acaba?
Gerisi kapalı mı? Böyle mi anlamalıyım?Adım sayar açık
Bir kaç şey yazöıştım olmamışGerisi kapalı mı? Böyle mi anlamalıyım?
Bende Band 5 var. 10 dakikada bir nabız ölçme açık. Parlaklık full. Uyku ve etkinlik takibi açık.