Evet bir sınır var. Bir konuda yazıyordu bulabilirsem atacağım.Boyut büyük diyor.
Teşekkürler sağolunEvet bir sınır var. Bir konuda yazıyordu bulabilirsem atacağım.
2MB üstü kabul etmiyormuş.Teşekkürler sağolun
Birde bir sorum olacak siz nasıl fotoğraf atıyorsunuz ben mi note 10 lite ile cektiklerimi atamıyorum boyut büyük diyo normal çekiyorum yani 64 MP de değil
Bendede çok iyi fotoğraflar varsa foruma atılmıyor.
Harici yükle benim gibi yoksa bu resimlerin tanesi 7 mb dan fazla geliyor forum kabul etmezç.Bendede çok iyi fotoğraflar varsa foruma atılmıyor.
Peki link değil direk fotoğrafın görüntülenmesini nasıl sağlarım?Harici yükle benim gibi yoksa bu resimlerin tanesi 7 mb dan fazla geliyor forum kabul etmezç.
hızlı resime yüklediğini varsayalım aşağıda ki görselde işaretlediğim yeri direk foruma kopyala yapıştır yapman yeterliPeki link değil direk fotoğrafın görüntülenmesini nasıl sağlarım?
manzarayı hiç etmişler çöpe baksana
Malesef öyle.manzarayı hiç etmişler çöpe baksana![]()
Resmin çarpı şeklinde çıkıyor sebebi senin resim linkini direk foruma kopyalaman normalde bu linkiMalesef öyle.
Hocam bende note 9 pro kullanıyorum bu kamera da porte modunda arkayı siyahlaştırma modu yok mu acaba ben bulamadımÖnlerden yerimizi alalım, sorusu olan varsa sorabilir 9 pro kullanıyorum.