Nokia Lumia 920 aşırı ısınıyor :(

zebaniplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim nokia​ lumia 920 cihazım var. cihaz aşırı ısınıyor. servise götürdüm yazılım yükleyip geri verdiler.ama ısınma yine devam ediyor.hele internette yada mağazada dolaşırken inanılmaz çok ısınıyor.

nokiayı aradım; yok şöle yapın bu yarı yapın arkada program çalışyomu bakın vs. falan.
arkada bişey çalışmıyo ekran parlaklığı düşük hassasiyet düşük herşey tam ama cihaz hemen ısınıyro.

bu konudan şikayetçi başka arkadaşlar varsa ve bi çözüm yolu biliyorlasa bana yardımcı olmalarını rica ederim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bende kullanıyorum oyun oynarken ısınma oluyor oda zaten her telefonda oluyor ama seninki farklı bi durum .

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulunduğunuz bölgede Nokia Care Yetkili servis varsa birebir kendinizin götürmenizi tavsiye ederim. Bu gibi sorunlarda genelde yazılım yüklüyorlar.

zebaniplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
izmirdeyim kvk ya götürdüm ama biz ısınma bulamadık dediler.bende gelin ben göstereyim dedim onuda kabul etmediler. nokia care noki shop mu olyo :)

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
izmirdeyim kvk ya götürdüm ama biz ısınma bulamadık dediler.bende gelin ben göstereyim dedim onuda kabul etmediler. nokia care noki shop mu olyo :)

Bulunduğum ilde Nokia Shop'ta cihaz satışı oluyor. Nokia Care ise teknik servis. Elden götürdüğümde, sorunu kendim anlatınca ikna edebiliyorum. Yoksa yazılı kağıt üzerinden gönderince bildiklerini okuyorlar.:)

zebaniplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bulunduğum ilde Nokia Shop'ta cihaz satışı oluyor. Nokia Care ise teknik servis. Elden götürdüğümde, sorunu kendim anlatınca ikna edebiliyorum. Yoksa yazılı kağıt üzerinden gönderince bildiklerini okuyorlar.:)
teş. ederim araşttırp bulayım varsa bide oraya götüreyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de izmirdekine götürdüm. ekran ışığı titriyor diye. biz titreme görmedik, paranoya yapıyorsunuz dedi. ısınma da var son zamanlarda, götürüp de biz ısınma bulamadık derse kafasına falan atarım telefonu heralde.